Boli ste niekedy niekto si dať vyveštiť či už z kávy z ruky z kariet alebo u nejakej numerologičky alebo niekto koho poznáte? Známa dnes bola a je z toho uplne unesená ako pravdivo jej vyveštila tak ma zaujíma či tu s tým mate niekto skúsenosť
sedela som si s kamoškou v parku, prišla žena, chcela nám veštiť. My sme nechceli, aj sme ju na to upozornili, no ajstak nám povedala nejaké veci, boli to skôr také namotávky, že akože aká som, čo mám za sebou a tak, no keďže sme nemali pri sebe ani cent, pomaly odišla. Do hodiny prišla ďalšia, povedala to isté a tak isto sa aj pobrala
ok, bolo to zaujímavé, celkom ma (kamošku až tak nie) odhadla, ale nie ďakujem, radšej sa nechám prekvapovať každý deň :happy:
Dobry skutok!! Teraz Vam ukazem doktora Jackylla vo mne a vysvetlim Vam presne vestenie
Existuje obrovske mnozstvo fraz v ktorych sa najde 80 az 95 % ludi, ale tych 80% to je uplne jasne minimum..
Priklady na tieto frazy:
Drieme v tebe skryty talent o ktorom vie malokto.
Casto sa ohliadas do minulosti a premyslas nad svojimi rozhodnutiami.
Byvaly partner ta nechapal, nevedel docenit tvoje charakterove vlastnosti..
Niekedy mas o sebe urcite pochybnosti.
Citis sa niekedy osamely mas pocit ako keby ta ostatni nechapali..
Toto bolo iba par prikladov!!!!!! Su ich desiatky az stovky takychto chujoviniek co sedi na minimalne 80%populacie
Dalej pouziva aj priestorove ojeby na sposob tych vyssie spominanych..teda napriklad: vidim niekoho ako je niekde pri strome ( vsade su stromy, a je vysoko nepravdepodobne ze ten clovek zil cely zivot v antarktide, v iceane alebo na pusti)
Vidim ho v blizkosti vody( vsade v nasich koncinach je poblizku niekde nehaky zdroj vody)
Dalej ten vestec/vestica nemoze byt uplne hlupy, musi trochu precitat aj cloveka ktoremu vesti, jednak citat jeho reakcie a za dalsie co asi tak by ho mohlo trapit-napriklad starsich ludi vysoky tlak..vudi stareho cerveneho cloveka , povie mu vestica ze v kartach vidi ze ma vysoky tlak a on je hotovy z toho ze ako to mohla vediet...
Takze takto sa to posklada kusok po kusku a uz to do seba zapada.
Pride jozko za vesticou sibilou a ta mu povie:
1. Jozko vidim ze v tebe drieme urcity skryty talent....
Vidim ze sa casto pozeras ohliadas do minulosti ohladom svojich rizhodnuti..
( jozko prikivuje a je hotovy zo Sibili) !!
2. Jozko by sa chcel spojit s nejakym zo svojich mrtvych dedkov
Sibila hoviri jozkovi ako vidi jeho dedka niekde pri nejakych stromoch-jozko uz dostava orgazmus zo sibily lebo ma pravdu dedko dezider chodil rad na hriby do lesa
3. Sibyla usudi ze jozko mal z deziderom dobry vztah podla jeho rozpravania, neverbalnej komunikacie jozkovej atd..
Tak mu sibila povie ze dedko ho pozdravuje, ze mu odkazuje ze sa ma dobre atd....este mu da rady ako napr. Ze dedko dezider by bol rad keby jozko vystudoval VS ( to urcite kazdy dedko, dezider neni ziadna vynimka..)
Sibyla si vypyta 50 eur.a jozko je hotovy z jej magickych schopnosti.
este o mne pochybuje ze som dost vysoko inteligentny a ako sa vyznam v psychologii? To ze som kus jebnuty je druha vec..
Jaktoo že sa ale takéto veštice neboja toho že prídem a spytam sa ich napr. či ostanem so svojim terajším priatelom do konca života a ona bude polhodinu veštiť že anoo a bude rodina a všetko a potom je zadrem že ja priatela nemam?
Druhá vec ale je že ja som slaba povaha a nikdy by som to neskúsila pretože by som jej potom nevedela priznať že som ju oklamala a ešte by som aj zaplatila 50€ aj keby som vedela že sú to uplne ojeby takže túto teoriu nemožem otestovať
@dumbledore ved anoo na to je najvyšši spolah ja by som sa na to nedala ale je celkom zaujímave počuvať skusenosti druhých a takéto super prieskumy jak hadimistr dal
@nikolaes to nie sú prieskumy, ale normálne chápanie veci, nepopieram, že niekto nie je obdarený istými schopnosťami, no tieto veci ako veštenie za peniaze... toto vážne nie....
@3@hadimistr
"..Az @blanc ma odhalila, prekukla...fakt velmi mudre dievca.. - kde, kde to písala, zaujalo ma to, by som si ráda počítala
nj, ..ale extrapolovat s určitou istotou a úspešnostou budúci priebeh cien, /graf vývoja cien nejakích komodít, napr. zlata, abo forex.páru €/$ by si už asi nevedel, či.. ? :happy: 8)
(..to by si dostal v prípade profits aj (o sakra hodne) víác jako nejakích pár euvri..
Hovorim ked takto hnusne ojebujes ludi ( smejdi, vestice, pofiderni predajcovia..) tak musis sa s tym sam nejako vysporiadat..je to tazke na vlastne svedomie..cize skutocne to chce bud trening v ojebovani ludi bez toho aby ta trapilo svedomie..alebo bezcharakternu svinu 1.triedy..
Tak malokedy za nou pride mlade dievca..90 % klientely tvoria zeny-40,50,60,70 rocne a tie nebudu klamat lebo tomu naivne veria..
Kebyze nahodou prides ty tak ak nie je sprista bude sa snazit byt opatrnejsia a vsetko bude uuuplne total vseobecne..
Ale ano urcite by ti hovorila z kariet alebo carivnej guly o tvojej buducnosti s priatelom aj keby si ziadneho nemala ale jej povedala ze ano..
Pozri sa ked uz toto piznas co som ti prezradil a pozri si na tvDoma chodia obcas vestice a uvidis ze je to presne tento postup co som opisal DD
@lyterka akcie na burze a to ako na tom budu za par tyzdnov/mesiacov/rokov, zavisia od mnohych mnozin..
Povecme ze od bodov A, B,C,D,E
Ja bohuzial ani len neviem co je bod A , ani B atd...
Musela by si poznat vsetky body A,B,C,D,E a z nich si spravit takuto skladacku a nasledne prist na vysledok...
To vedia klany Rotschild/Rockefeller/Soros atd.. Preto maju tolko penazi..
@hadimistr haha maš pravduuu.. a s tými vešticami v telke to je velmi chabee nerozumiem jak im može tolko ludi volať ved ja som to mala pustene asi dva krat v živote tak na 15 minut a za tu dobu im tam zavolalo asi 10 ludí..je mi to jasne, ved na ten princip su písane aj horoskopy všetky aj všetko takéto o buducnosti..
@hadimistr to čo si písal ty je jedna stránka veci, potom sú ľudia, ktorí cítia alebo vidia to čo ostatní nie. Verím na tieto blbosti hoc ku žiadnej veštici sa nechystám.
Za príklad mám mamku, ktorá cíti po smrti svojho dieťaťa veci inak a zväčša asi takých 85% z toho o čom sme sa bavili po 5 rokoch a niekedy aj skôr veci dopadli ako povedala, že dopadnú. Hoc keď jej to vravím nespomína si na to konkrétne ale ja si to pamätám až veľmi dobre. Ťažko sa o tom hovorí, lebo nedá sa to podložiť ničím fyzickým o čom mám poznatok.
Ja len tak .. musel som. A s tým ako si to písal. Je to pravda, Viď príklad HOROSKOPY.
Že sa niekto môže spoliehať na veštice Mne kebyže veští sa spýtam či jej nej*be...Dobre dnes som zlý ...Ale ne tak by som jej povedal, že ja Vám vyveštím:Vidím budúcnosť, vidím ako Vám nedám ani cent a po chvíľke ofučaná odídete. Proste je to kravina. Verím v rácio a ak mi racionálne dokáže predpovedať niečo čo sa nedá logicky dedukovať tak uverím. Ja by som tie šarlatánky postavil mimo zákon. Alebo nech je nejaký finančný postih vedený za nesprávne veštenie.
Prv, ako pôjdete za vešticou si prečítajte tento článok o realite veštenia.
Na okultné praktiky dnes môžeme naraziť na každom kroku. Na internete a v televízii sú programy s vešticami, horoskopy, ponuky takzvaných liečiteľov, joga, reiki, Silvova metóda, homeopatia, meditácie a iné praktiky.
Čo na to hovorí biblia? Lv 19,26: Nesmiete veštiť, ani vykladať! Dt 18,9 ...
všetky tieto veci sa ošklivia Pánovi a pre tieto nešľachetnosti ich vyhubí.
Ako sa teda zachovať?
Jednoznačne sa treba toho strániť. V minulosti podľa biblie ľudia strádali a trpeli vždy, keď sa priklonili k modloslužbe, vešteniu a uctievaniu nepravých bôžikov. Keď sa zamotáte do vplyvu týchto okultných síl, dostávate sa automaticky pod pôsobenie zlého ducha. Ľudia, ktorí sa venujú zostavovaniu horoskopov, veštci a liečitelia ignorujú Božiu zvrchovanosť a či už vedome, alebo nevedomky komunikujú s diabolskými mocnosťami a démonickými silami a sú pod kliatbou. Ex 22,20 hovorí:
Kto prináša obetu bohom, okrem jedinému Pánovi, prepadne kliatbe smrti. Smrťou sa tu myslí zatratenie. Pri "liečiteľoch" musíme byť tiež veľmi obozretní, lebo mnohí sa ani nepochvália, že využívajú tieto praktiky. Ak si teda čítam horoskopy, alebo dokonca som navštívil takúto osobu, dostávam sa aj ja pod kliatbu a pod pôsobenie týchto negatívnych síl. Občas sa po takejto návšteve môže dostaviť aj uľavenie, ale vždy si to vypýta svoju daň a potom sa po čase čudujem, prečo je v mojom živote toľko nešťastia. Žalm 1 píše: Nad cestou spravodlivých bedlí Pán, ale cesta bezbožných vedie do záhuby. Hádam nikto sa nechce mať v živote zle a to ani nehovorím o večnom živote.
Čo robiť, keď som sa do toho už zamotal?
Pán sa zmilúva a Jeho milosrdenstvo je obrovské. Prvým krokom je zrieknuť sa toho aj všetkých vplyvov, odvrátiť sa od toho a viac sa k takým veciam ani nepribližovať. Samozrejme sa treba obrátiť k Bohu, odprosiť ho a pýtať sa na Jeho vôľu a kráčať podľa nej. Dôsledky negatívnych vplyvov môžu pretrvávať dlhšie, ale treba skúsiť modlitbu, ktorá ne nižšie na videu Eliasa Vellu, prípadne sa nechať premodliť v spoločenstve, alebo kňazom a v ťažších prípadoch vyhľadať pomoc exorcistu. V biblii v knihe deuteronómium 5:9-10 sa píše: "Nebudeš sa im klaňať ani ich uctievať, lebo ja, Pán, tvoj Boh, som žiarlivý Boh, ktorý tresce neprávosť otcov na synoch až do tretieho a štvrtého pokolenia u tých, čo ma nenávidia, ale zmilúvam sa až nad tisícimi u tých, čo ma milujú a zachovávajú moje príkazy." Ak sa ti zdá, že tvoj život je samé utrpenie, treba sa zamyslieť nad tým, či náhodou niekto z tvojich predkov nenahneval Pána. V takomto prípade je dobré navštíviťduchovné cvičenia s uzdravením, alebo si ich absolvovať sám prežitím tohoto záznamu. Netreba sa s tým zahrávať, lebo privedieš do nešťastia a nemilosti seba, aj svoje deti!
ja ti nebránim, upíš sa pre mňa za mňa aj diablovi, aj o tom sa pojednáva v Biblii, aj to nemusíš brať doslova, nič sa ti nestane, máš slobodnú vôľu, ale nehovor nikomu, že to nemá vplyv na človeka ...
keby si bol pozrel tie vídea, by si tieto pi*oviny tu nevypisoval
@zajkousko Ako vieš kým bolo to čo si čítal napísané? Povedz mi konkrétneho autora? Ako vieš kým bolo zachytené to čo si ty čítal? Určite si nemal originálne zväzky z čias Ježiša Krista a toho obdobia. Nečítal si náhodou 100x prekrútené verzie poupravené cirkvou ?
@zajkousko Ako vieš čo hovoril Mojžišovi? Ako si môžeš byť istý, že niečo také hovoril? Odkiaľ berieš to presvedčenie? Čo ak veríš v niečo vymyslené alebo nesprávne? Pripúšťaš si tú možnosť? Prečo veríš v Boha? Ja ťa nezbavujem "viery" chcel len odpovede. A si skôr troll takže tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ok, bolo to zaujímavé, celkom ma (kamošku až tak nie) odhadla, ale nie ďakujem, radšej sa nechám prekvapovať každý deň :happy:
Existuje obrovske mnozstvo fraz v ktorych sa najde 80 az 95 % ludi, ale tych 80% to je uplne jasne minimum..
Priklady na tieto frazy:
Drieme v tebe skryty talent o ktorom vie malokto.
Casto sa ohliadas do minulosti a premyslas nad svojimi rozhodnutiami.
Byvaly partner ta nechapal, nevedel docenit tvoje charakterove vlastnosti..
Niekedy mas o sebe urcite pochybnosti.
Citis sa niekedy osamely mas pocit ako keby ta ostatni nechapali..
Toto bolo iba par prikladov!!!!!! Su ich desiatky az stovky takychto chujoviniek co sedi na minimalne 80%populacie
Dalej pouziva aj priestorove ojeby na sposob tych vyssie spominanych..teda napriklad: vidim niekoho ako je niekde pri strome ( vsade su stromy, a je vysoko nepravdepodobne ze ten clovek zil cely zivot v antarktide, v iceane alebo na pusti)
Vidim ho v blizkosti vody( vsade v nasich koncinach je poblizku niekde nehaky zdroj vody)
Dalej ten vestec/vestica nemoze byt uplne hlupy, musi trochu precitat aj cloveka ktoremu vesti, jednak citat jeho reakcie a za dalsie co asi tak by ho mohlo trapit-napriklad starsich ludi vysoky tlak..vudi stareho cerveneho cloveka , povie mu vestica ze v kartach vidi ze ma vysoky tlak a on je hotovy z toho ze ako to mohla vediet...
Takze takto sa to posklada kusok po kusku a uz to do seba zapada.
Pride jozko za vesticou sibilou a ta mu povie:
1. Jozko vidim ze v tebe drieme urcity skryty talent....
Vidim ze sa casto pozeras ohliadas do minulosti ohladom svojich rizhodnuti..
( jozko prikivuje a je hotovy zo Sibili) !!
2. Jozko by sa chcel spojit s nejakym zo svojich mrtvych dedkov
Sibila hoviri jozkovi ako vidi jeho dedka niekde pri nejakych stromoch-jozko uz dostava orgazmus zo sibily lebo ma pravdu dedko dezider chodil rad na hriby do lesa
3. Sibyla usudi ze jozko mal z deziderom dobry vztah podla jeho rozpravania, neverbalnej komunikacie jozkovej atd..
Tak mu sibila povie ze dedko ho pozdravuje, ze mu odkazuje ze sa ma dobre atd....este mu da rady ako napr. Ze dedko dezider by bol rad keby jozko vystudoval VS ( to urcite kazdy dedko, dezider neni ziadna vynimka..)
Sibyla si vypyta 50 eur.a jozko je hotovy z jej magickych schopnosti.
este o mne pochybuje ze som dost vysoko inteligentny a ako sa vyznam v psychologii? To ze som kus jebnuty je druha vec..
Ja ked som tu pisal ludom akoze psycholigicke profily trafil som sa uplne do kazdeho!! DDD
Az @blanc ma odhalila, prekukla...fakt velmi mudre dievca
Druhá vec ale je že ja som slaba povaha a nikdy by som to neskúsila pretože by som jej potom nevedela priznať že som ju oklamala a ešte by som aj zaplatila 50€ aj keby som vedela že sú to uplne ojeby takže túto teoriu nemožem otestovať
Ale berte ci nie aj ja mam svedomie a neviem neviem ci by som to dokazal takto nechutne ojebovat stare babky..
Na druhej strane by som im aspon mohol priniest nadej atd..
Minca ma dve strany no..
Tvoje prianie mi je rozkazom profesor !
» www.birdz.sk/ts/#/msg/narazu...
"..Az @blanc ma odhalila, prekukla...fakt velmi mudre dievca.. - kde, kde to písala, zaujalo ma to, by som si ráda počítala
nj, ..ale extrapolovat s určitou istotou a úspešnostou budúci priebeh cien, /graf vývoja cien nejakích komodít, napr. zlata, abo forex.páru €/$ by si už asi nevedel, či.. ? :happy: 8)
(..to by si dostal v prípade profits aj (o sakra hodne) víác jako nejakích pár euvri..
Hovorim ked takto hnusne ojebujes ludi ( smejdi, vestice, pofiderni predajcovia..) tak musis sa s tym sam nejako vysporiadat..je to tazke na vlastne svedomie..cize skutocne to chce bud trening v ojebovani ludi bez toho aby ta trapilo svedomie..alebo bezcharakternu svinu 1.triedy..
Tak malokedy za nou pride mlade dievca..90 % klientely tvoria zeny-40,50,60,70 rocne a tie nebudu klamat lebo tomu naivne veria..
Kebyze nahodou prides ty tak ak nie je sprista bude sa snazit byt opatrnejsia a vsetko bude uuuplne total vseobecne..
Ale ano urcite by ti hovorila z kariet alebo carivnej guly o tvojej buducnosti s priatelom aj keby si ziadneho nemala ale jej povedala ze ano..
Pozri sa ked uz toto piznas co som ti prezradil a pozri si na tvDoma chodia obcas vestice a uvidis ze je to presne tento postup co som opisal DD
ale stačí aspon to čo ti písala na to blanc., jak ta odkryla
Povecme ze od bodov A, B,C,D,E
Ja bohuzial ani len neviem co je bod A , ani B atd...
Musela by si poznat vsetky body A,B,C,D,E a z nich si spravit takuto skladacku a nasledne prist na vysledok...
To vedia klany Rotschild/Rockefeller/Soros atd.. Preto maju tolko penazi..
Hovorim naivne lahko manipulovatelne , hlupe zeny-40 az 70 rocne..
Taka ista hlupost su aj znamenia, ktire jak k sebe pasuju atd..
Kokotiny nepredstavitelne..
Ale neboj sa existuju kadejake nevysvetlitelne javy medzi nebom a zemou ako sa hovori ale vestenie, astroligia a horoskopy k nim nepatria
Ale je to cele @2
Za príklad mám mamku, ktorá cíti po smrti svojho dieťaťa veci inak a zväčša asi takých 85% z toho o čom sme sa bavili po 5 rokoch a niekedy aj skôr veci dopadli ako povedala, že dopadnú. Hoc keď jej to vravím nespomína si na to konkrétne ale ja si to pamätám až veľmi dobre. Ťažko sa o tom hovorí, lebo nedá sa to podložiť ničím fyzickým o čom mám poznatok.
Ja len tak .. musel som. A s tým ako si to písal. Je to pravda, Viď príklad HOROSKOPY.
Na okultné praktiky dnes môžeme naraziť na každom kroku. Na internete a v televízii sú programy s vešticami, horoskopy, ponuky takzvaných liečiteľov, joga, reiki, Silvova metóda, homeopatia, meditácie a iné praktiky.
Čo na to hovorí biblia? Lv 19,26: Nesmiete veštiť, ani vykladať! Dt 18,9 ...
všetky tieto veci sa ošklivia Pánovi a pre tieto nešľachetnosti ich vyhubí.
Ako sa teda zachovať?
Jednoznačne sa treba toho strániť. V minulosti podľa biblie ľudia strádali a trpeli vždy, keď sa priklonili k modloslužbe, vešteniu a uctievaniu nepravých bôžikov. Keď sa zamotáte do vplyvu týchto okultných síl, dostávate sa automaticky pod pôsobenie zlého ducha. Ľudia, ktorí sa venujú zostavovaniu horoskopov, veštci a liečitelia ignorujú Božiu zvrchovanosť a či už vedome, alebo nevedomky komunikujú s diabolskými mocnosťami a démonickými silami a sú pod kliatbou. Ex 22,20 hovorí:
Kto prináša obetu bohom, okrem jedinému Pánovi, prepadne kliatbe smrti. Smrťou sa tu myslí zatratenie. Pri "liečiteľoch" musíme byť tiež veľmi obozretní, lebo mnohí sa ani nepochvália, že využívajú tieto praktiky. Ak si teda čítam horoskopy, alebo dokonca som navštívil takúto osobu, dostávam sa aj ja pod kliatbu a pod pôsobenie týchto negatívnych síl. Občas sa po takejto návšteve môže dostaviť aj uľavenie, ale vždy si to vypýta svoju daň a potom sa po čase čudujem, prečo je v mojom živote toľko nešťastia. Žalm 1 píše: Nad cestou spravodlivých bedlí Pán, ale cesta bezbožných vedie do záhuby. Hádam nikto sa nechce mať v živote zle a to ani nehovorím o večnom živote.
Čo robiť, keď som sa do toho už zamotal?
Pán sa zmilúva a Jeho milosrdenstvo je obrovské. Prvým krokom je zrieknuť sa toho aj všetkých vplyvov, odvrátiť sa od toho a viac sa k takým veciam ani nepribližovať. Samozrejme sa treba obrátiť k Bohu, odprosiť ho a pýtať sa na Jeho vôľu a kráčať podľa nej. Dôsledky negatívnych vplyvov môžu pretrvávať dlhšie, ale treba skúsiť modlitbu, ktorá ne nižšie na videu Eliasa Vellu, prípadne sa nechať premodliť v spoločenstve, alebo kňazom a v ťažších prípadoch vyhľadať pomoc exorcistu. V biblii v knihe deuteronómium 5:9-10 sa píše: "Nebudeš sa im klaňať ani ich uctievať, lebo ja, Pán, tvoj Boh, som žiarlivý Boh, ktorý tresce neprávosť otcov na synoch až do tretieho a štvrtého pokolenia u tých, čo ma nenávidia, ale zmilúvam sa až nad tisícimi u tých, čo ma milujú a zachovávajú moje príkazy." Ak sa ti zdá, že tvoj život je samé utrpenie, treba sa zamyslieť nad tým, či náhodou niekto z tvojich predkov nenahneval Pána. V takomto prípade je dobré navštíviťduchovné cvičenia s uzdravením, alebo si ich absolvovať sám prežitím tohoto záznamu. Netreba sa s tým zahrávať, lebo privedieš do nešťastia a nemilosti seba, aj svoje deti!
Viac tu: » www.kristus.sk/okultizmus/...
» www.youtube.com/watch?list=PL1M...
Kto napísal: Čo na to hovorí biblia? Lv 19,26: Nesmiete veštiť, ani vykladať! Dt 18,9 ? Kto napísal tú časť?
ja ti nebránim, upíš sa pre mňa za mňa aj diablovi, aj o tom sa pojednáva v Biblii, aj to nemusíš brať doslova, nič sa ti nestane, máš slobodnú vôľu, ale nehovor nikomu, že to nemá vplyv na človeka ...
keby si bol pozrel tie vídea, by si tieto pi*oviny tu nevypisoval
nevyvolávaj na birdzi zlú energiu a kontroluj sa čo píšeš...
ja som sa nikomu neupísal a budem veriť Bohu svojmu Stvoriteľovi, ty že si pohan mňa akurátne bolí pri srdci
kresťan katolík sa ináč chová ako ty
@34 no čakám aj ja na tú odpoveď
ja verím v Božie Slovo zachytené prorokmi v Písme svätom, to, že ho spochybňuješ, je tvoja vec, pre mňa je to zákon!
A čo J. K. Rowlingová? Harry Potter?
tuto stať konkrétne hovoril Boh Mojžišovi...
ver si čomu chceš, ja verím v Trojjediného Boha a tvoje "argumenty" ma hádam si nemyslíš dokážu tejto viery zbaviť, natoľko si asi naivný není.