Boli ste už u veštici? Splnilo sa vám to, čo povedala? Aké ste mali z toho pocity? Pýtala od vás peniaze alebo ste jej dali peniaze ako dar ? (Počula som , že veštica s týmto darom nepýtajú vôbec peniaze.)
Nie nebola a v zasáde ľuďom s prístupom zavolaj-mi-a-nechaj-u-mna-100-€-za-2-minuty absolútne neverím..
ale napr. v indických vedách sa píše o tzv. akashe alebo univerzálnej pamäti vesmíru v ktorej je "zapísané" všetko čiže čo bolo, je, bude .. všetko a ešte viac a to nie len z tohto života.. no a vraj sú ak osoby ktoré sú schopné nahliadnuť do týchto "vesmírnych archívov " (jednoty??), ale kto vie .)
Jasnačka, verím tomu, že sú ľudia, ktorí majú takúto moc a nezneužívajú ju na taľafatky ako je predpovedanie globálnej hrozby, teroristického útoku či vys3eľania školy, ale miesto toho ju venujú serióznemu predpovedaniu čísel v športke abo tomu, či si to tvoja kolegyňa chce rozdať na schodoch za firmou. Napokon, je to dar od anjelov a tí netužia po ničom inom, než aby si platil cudzej osobe za pár hmlistých fráz!
jediny Horoskop ktoremu by som verila, keby si dam vypocitat jednemu muzovi,, trva mu to asi mesiac, kym to vypracuje a napise ti tam cely zivot aj od malicka ale ja to vediet nechcem,, kamaratka s frajerom to maju.
Prosím Vás, len to nie. Na pohľad sa môže zdať, že Vám pomôžu, ale v skutočnosti Vás len spútnavajú. Nechcem nič propagovaň, len venujte 8 minút svojho drahocenného času a pozrite si toto video:
(od desiatej minúty do cca.18-tej ( od 15-tej minúty je časť o horoskopoch)
Prosím Vás, len to nie. Na pohľad sa môže zdať, že Vám pomôžu, ale v skutočnosti Vás len spútnavajú. Nechcem nič propagovať, len venujte 8 minút svojho drahocenného času a pozrite si toto video:
@eccehomo hej, preto ho robi mesiac a napise ti niekolko stran o tvojom celom zivote, aj o minulosti a neurobi to len tak hocikomu aby zarobil, ale len oddanym Krishnu.
Lenže, kto je Krischna. Nejaká bájka, soška, z niečoho neživého si urobili Boha. Ale poďme ďalej, keď Vás tamto nepresvedčilo. Často sa spomína temný stredovek, a tak sa pýtam, keď dnes nemáme stredovek, tak čo temnú modernú dobu, kde vieme, čo, kedy, ako sa nám stane? Lenže tu je problém, existuje niekde zapísaný osud, podľa ktorého sa všetko deje a nič nedokážeme zmeniť? Na čo by nám bol takýto život? Ale náš milujúci otec nám dal vlastnú vôľu, preto, nie osud tvorí prítomnosť, ale my samy, kde sa môžme rozhodnúť, čo budeme robiť, dobro alebo zlo, lásku alebo podborovať nenávisť.@sasi2680
Kamarátka strašné chcela ísť za vesticou do iného mesta tak som šla s ňou dala som si vyvestit a teda neverím tomu ani vtedy som neverila ale rada si z tej predpovede robím srandu
bola som na strednej škole ale moc si to nepamätám tuším mám mať 2 deti a cestovať hmmm, cestuje väčšina ľudí, ale deatil ale hej no, žijem v UK, tak sedí to, deti zatiaľ žiadne a tuším, že mám mať 2 osudových chlapov či čo, jedného zatiaľ mám druhý asi čaká v poradí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Nezabudnime ešte na denný horoskop z nemenovaného denníka pls
ale napr. v indických vedách sa píše o tzv. akashe alebo univerzálnej pamäti vesmíru v ktorej je "zapísané" všetko čiže čo bolo, je, bude .. všetko a ešte viac a to nie len z tohto života.. no a vraj sú ak osoby ktoré sú schopné nahliadnuť do týchto "vesmírnych archívov " (jednoty??), ale kto vie .)
(od desiatej minúty do cca.18-tej ( od 15-tej minúty je časť o horoskopoch)
( od desiatej minúty do cca.18-tej ( od 15-tej minúty je časť o horoskopoch)
@sasi2680 @turbolienka123 @chlorofyl @marjy77 @antifunebracka @superpinkhero @firestorm @lukaso121 @vikusiacik
Ale kamarátka bola, splnilo sa čo jej tetuška povedala a nepýtala zato peniaze.