Úplne krátko, budem úplne stručný. Veríte všakovakým vešticiam, veštcom, ľuďom ktorí ponúkajú či už výklady kariet alebo všakovaké očisty od negatívnych energií? Myslíte, že sú schopní naozaj človeku pomôcť alebo je to pre nich len výhodný biznis? Biznis
Ja by som ľudí čo veria v niečo podobne posielal na elektrošoky k psychiatrovi... Sa len vytáčam pri tomto aj známa jedna (momentálne nemá moc peňazí) mi spomenula, že dala 25 € nejakej p*či čo jej kktiny povedala a vyveštila ach tak som sa pohádal...A nepripustí si, že bola sprostá a naivná...
Nemôžem so stopercentnou istotou povedať,že žiadny človek nemá tieto schopnosti,no myslím že medzi tých "skutočných" nepatria televízni šašovia z TV8 alebo Barrandova.
Moja mamina bola u veštice,keď bola ešte na strednej a všetko,čo jej povedala,sa jej aj stalo.
Takže mám trocha dôvod tomu veriť,ale tým televíznym stokám neverím ani nos medzi očami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ja by som ľudí čo veria v niečo podobne posielal na elektrošoky k psychiatrovi... Sa len vytáčam pri tomto aj známa jedna (momentálne nemá moc peňazí) mi spomenula, že dala 25 € nejakej p*či čo jej kktiny povedala a vyveštila ach tak som sa pohádal...A nepripustí si, že bola sprostá a naivná...
mne napriklad tato pani velmi pomohla vdacim jej za vsetko dakujem Soňa
» www.facebook.com/video.php?v=102...
Takže mám trocha dôvod tomu veriť,ale tým televíznym stokám neverím ani nos medzi očami.
stalo sa to, lebo sa tak do budúcnosti zariadila, aby sa to stalo
Sú však aj veci,ktoré neovplyvníš a predsa...
Neverím, nájde sa tam veľa podvodníkov.
Televízne stoky- to je fakt len biznis.