kreteeeen kubo kopol kokos katke na klobuuuk katka kopla kuba krvilacne ku kostolnej kaplnke kopackami ktore krstila s kulim a kreten kubo kisol na kostolnej kaplnke at do soboty
56. 8dushman881:pravidlo ze posledne slovo bude na ine pismeno je preto, aby bolo dane pismeno na ktore sa bude vymyslat dalsia veta... aby netrebalo robit taku vec ze:
Slizky slimak sa slizkal na slizkej sline slizkeho slimaka
dalsie pismeno je: F
ale aby to bolo takto:
Slizky slimak sa slizkal na slizkej sline slizkeho slimaka spolu s Filipom...
Svieti slniečko, stehlík spieva stopercenyným spevom.Slniečko sa spovedalo stehlíkovi: ,,Stehlík, skvostne spievaš! Spojme sily, spravme spolu súťaž spevu! Stehlík spomalil spev,spokojne sa spýtal slniečka:,,Slniečko, slniečko....Stavím sa,slnká spievajú strašne.“ ,,Samozrejme! Som stlstnutý, spievam strašne stresujúco...!“Stehlík sa strhol...slniečkova statočná spoveď stehlíka stiahla...sem sa strhla sýkorka.,,Strieľajú, strieľajú!“ Strýko Simphson súbojovo strelil samú sýkorku...Sýkorkine súdne slová sú strieľajú, streľajú....Strašne smutné....strýko Simphson sa sústredil....striehol sýkorku so stužkou, strapatým stredom....stihla stonať sedem sekúnd...Smola...Slniečko so stehlíkom spravili súdnu stopu so stonožkou, strakou, slonom.Stmieva sa. Strašidelne...
prepacte ludia,stratila som nit .....ale ked ja som to vymyslala neviem kolko dlho a prave nebolo to pismeno ......tak davam posledne pismeno,aby ste mohli zacat...tak napr...k
//ja sa neeeeehraaaaam... len ze je to super! uz viem co budeme nabuduce hrat na chate! a kto nezloži vetu - pije // koniec mojho prihovoru - pokracujte pri u //
Prihlupla Petra prala prinajmensiom pat parov prepotenych ponoziek po Petovom primitivnom patbojarskom pokuse, pricom pridala pol pohara pracieho prasku Perwol pripraveneho preciznymi postupmi portugalskych prirodovedcov pouzivajucich prave prirodne prostriedky poslane postou z Japonska.
Petra priniesla Paľovi perinu pokým Pavol piekol palacinky.Petra prišla , Pavol prehvoril Petra! páchneš petrolejom, Petra prikívne , pálim prasce .Pavol popýtal perinu Petra petra pozorne počúva pritom pchá prsty pod poličku ... prihovorí sa Petrovi, prepáč pretiahla som perinu prinesiem potom v Pondelok. Paľo pokukuje po petre pak Petre prepáčil. Popýta sa pôjdeš popiť pivo? Petra prikívne , počkaj, prinesiem si posledné peniaze.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
145 komentov
DAKUJEM
ale nie
náš najnovší námorník nevie nosiť náramky na novej nepravej nohe.
(posledne slovo ma byt na pismeno INE ako zvysok vety...na to pismeno sa dalej nadpaja...)
8dushman881: Da sa to dufam jemu prepacit.
Slizky slimak sa slizkal na slizkej sline slizkeho slimaka
dalsie pismeno je: F
ale aby to bolo takto:
Slizky slimak sa slizkal na slizkej sline slizkeho slimaka spolu s Filipom...
(pokracujte dalej tam kde ste skoncili t.j. na J)
paneláka
Zajo1000 mas nadviazat na zaciatocne pismeno posledneho slova
Mamrd musel mrdat mamu malym mrdatkom mnozstvo momentov maximalnym moznym sposobom.
Neviem ci veta dava zmysel ale je pekna
Šibnutý šašo šepká šialenej Soni slastné slová so sukničkárskym pohľadom.
Peter Petofi piekol pri priamom prenose programu Pecieme Pre Potesenie po pecenovej polievke pikantny paprikas pre pat prisediacich divakov
Tak a mam rekord
Drbnuty dlhoprsty Dano Danovic, Danicin dlhorocny dlhopisec drzo diktoval Danici dlhe dielo drziac Davidovu dyku a dychciac doplnil Danici vetu... lol...nechavam ti rekord, no...
Svieti slniečko, stehlík spieva stopercenyným spevom.Slniečko sa spovedalo stehlíkovi: ,,Stehlík, skvostne spievaš! Spojme sily, spravme spolu súťaž spevu! Stehlík spomalil spev,spokojne sa spýtal slniečka:,,Slniečko, slniečko....Stavím sa,slnká spievajú strašne.“ ,,Samozrejme! Som stlstnutý, spievam strašne stresujúco...!“Stehlík sa strhol...slniečkova statočná spoveď stehlíka stiahla...sem sa strhla sýkorka.,,Strieľajú, strieľajú!“ Strýko Simphson súbojovo strelil samú sýkorku...Sýkorkine súdne slová sú strieľajú, streľajú....Strašne smutné....strýko Simphson sa sústredil....striehol sýkorku so stužkou, strapatým stredom....stihla stonať sedem sekúnd...Smola...Slniečko so stehlíkom spravili súdnu stopu so stonožkou, strakou, slonom.Stmieva sa. Strašidelne...
alebo
Pecenemu Prasatu Pukla Pecen Pretoze Pilo Privela Plzenskeho Piva D
Tak, a kto toto prekona toho zbijem.
ozaj,