Boli ste si niekedy spraviť u kaderníčky viacfarebný melír? Koľko vás to stálo? Vyzeralo to dobre? Ja mám obyčajné polodlhé, hnedé vlasy a chcela by som si ich oživiť melírom, ale obyčajný blond sa mi nepáči. Skôr mám predstavu o nejakom gaštanovohnedom,
kamaratka sa prefarbila na blond a pristalo jej to riadne a ozivila to potom este tak ze cast vlasov asi od polky nadol si dala na modro, take vodorovne pasiky .......vyzerala trochu ako dikobraz ale bolo to zaujimave a pristalo jej to tak mozes nad niecim podobnym porozmyslat
Pod pojmom viacfarebny melir si clovek predstavuje nejake luxusne farby a viacero a nie tam nakydat - na hnede vlasy gastanovo-hnedy melir ..
btw Cena meliru -- zalezi to od toho do akeho kadernictva sa chystas, niekde si vypytaju 15ecok a niekde aj 40 .. taktiez zalezi aj v akom meste si ho chces dat ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Každopádne to je krásne oživenie vlasov netuším koľko to stojí,keďže ja sa farbím doma hennou.
btw Cena meliru -- zalezi to od toho do akeho kadernictva sa chystas, niekde si vypytaju 15ecok a niekde aj 40 .. taktiez zalezi aj v akom meste si ho chces dat ..