Ahojte, chcem sa vás opýtať, či sa tešíte na Vianoce..
Na čo bližšie sa tešíte, či ste už začali kupovať darčeky, komu ste čo kúpili, alebo ešte len idete kúpiť..
Koľko peňazí idete minúť na Vianoce atď...
1. Nemôžem povedať, že by som sa nejak tešila... Budú to proste klasické prázdniny, na ktoré nám (nie len) slovinárka nahádže úloh, že sa môžeme od rána do večera učiť....
2. Darčeky nebudem kupovať... Jednak nemám prachy na to, aby som mohla každému niečo kúpiť a jednak im ani nemám čo kúpiť...
Teším sa, lebo dostanem nový mobil.. A ešte prázdniny, inak na nič
Darčeky budem riešiť až v decembri dakedy...a budem kupovať to čo každý rok - poväčšinou kozmetiku
A kedže nemám peniaze a musím si požičať tak nechcem minúť viac ako 15€
hej teším sa, mám rada vianočnú atmosféru, aj keď predpokladám, že do Vianoc sa mi stihne 150krát zhnusiť
darčeky a peniaze riešim maximálne týždeň pred Vianocami
Z tohtoročných Vianoc mám strašne zmiešané pocity. Teším sa na ne, lebo sú to jednoducho Vianoce no na druhej strane viem, že pred nimi nastane tá chvíľa kedy tatko povie ,, NIE " a potom to tak celé bude vyzerať. Pôjdeme k starkej a pri stole nám už bude chýbať starký...
Nejaké darčeky už mám doma nachystané pre súrodencov V priemere na jednu osobu miniem od 10 do 30 €
ale darčeky si už ani moc nedávame?? ja sa skôr teším na to jedlo a na tie isté vianočné piesne v rádiu dookola a jarmok a vianočné špeciály seriálov a sneh a tak
tesim saaaaaa megamega uz sa tesim na moje prve vianocky v ba a na vianocne trhy hlavne sa teism kde kazdy den pojdem na varene vino s niekym a na tie romantiky vo vecernom zasnezenom centre a este sa tesim ako kupim vsetkym darecky a ako si dam salaaaaat no proste tesim sa
Tak celkom sa aj teším, lebo tá atmosféra je super. Hádam bude aj sneh, to by bolo ešte lepšie Nemám ešte pre nikoho nič kúpené. Ani v podstate neviem pre koho čo mám kúpiť.
Neviem koľko miniem, nemám nejaký limit.
@patuskoo tak ja neviem ako ostatni ale ja nezhanam darceky lebo je to povinnost mne robi radost ked mozem niekomu nieco dat a potesi ho to aj ked to je len malickost a preto to nerobim len na Vianoce
je to najkrajši kresťanský sviatok v roku, narodenie nášho Spasiteľa... :-S :-S :-S
to ľudia ho takýmto spôsobom, ako popisuješ "zohyzdili", urobili z neho všedný deň, radosť, že budú mať voľno, že sa budú môcť prežierať a k tomu si darovať braky, ktoré si po Vianociach urýchlene idú vymieňať do obchodov...
na vianoce sa vždy strašne teším milujem tu vianočnú atmosféru, vianočné reklamy, výzdobu, jedlo atď...ešte nemám nikomu nič kúpené ale to si neham vždy na poslednú chvíľu aj deň pred alebo 24-tého ešte kupujem dačo...potom kúpim vždy niečo spontánne, čo niekde uvidím a také sú potom vždy najlepšie darčeky
míňala som predtým dosť (ale to som mala peniaze od rodičov) teraz už za svoje, takže max do cca 150
@zajkousko škoda že sa spasiteľ narodil v marci či kedy. a inak vianoce moc nemusím. jediné na nich je fajn že je voľno inak asi nič. lebo vianoce znamenajú rodinne stretnutia BRRRR . nemám rada, ale zato mám rada silvester :3 darčeky väčšinou vyrábam ručne lebo utratím menej a je to také osobnejšie, ale často krát ich za mňa odovzdá dakto iný lebo mne sa nechcelo ist na debilny rodinny zraz.
teším sa, dúfam, že bude sneh, mám to rada, tú atmosféru, keď sú všade svetielka a teším sa na pečenie a robenie oplátok a darčeky som ešte nekupovala a ani som nad nimi nejak neuvažovala
teším ... a tak darčeky klasicky poriešim pre mužských člebov rodiny kozmetiku... pre mamu sme sa zložili na robotický vysávač... a pre priateľku to ešte musím vymyslieť
teším sa na to, ako si budeme zase celý deň nadávať, nebudeme medzi sebou komunikovať (ako celý rok), prípadne po sebe budeme ziapať... a večer si sadneme za stôl a budeme sa tváriť, aká sme úžasná "rodina" a ako sa veľmi ľúbime...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
2. Darčeky nebudem kupovať... Jednak nemám prachy na to, aby som mohla každému niečo kúpiť a jednak im ani nemám čo kúpiť...
Darčeky budem riešiť až v decembri dakedy...a budem kupovať to čo každý rok - poväčšinou kozmetiku
A kedže nemám peniaze a musím si požičať tak nechcem minúť viac ako 15€
darčeky a peniaze riešim maximálne týždeň pred Vianocami
Nejaké darčeky už mám doma nachystané pre súrodencov V priemere na jednu osobu miniem od 10 do 30 €
ale darčeky si už ani moc nedávame?? ja sa skôr teším na to jedlo a na tie isté vianočné piesne v rádiu dookola a jarmok a vianočné špeciály seriálov a sneh a tak
kupila som polku a ešte polka ma čaká
a kúpené mám zatiaľ len pre dcéru a pre sesternicu...
Neviem koľko miniem, nemám nejaký limit.
Darčeky nekupujem. Nie som zárobkovočinnýčlovek.
je to najkrajši kresťanský sviatok v roku, narodenie nášho Spasiteľa... :-S :-S :-S
to ľudia ho takýmto spôsobom, ako popisuješ "zohyzdili", urobili z neho všedný deň, radosť, že budú mať voľno, že sa budú môcť prežierať a k tomu si darovať braky, ktoré si po Vianociach urýchlene idú vymieňať do obchodov...
A vianoce nemam veľmi rád z jediel čo na vianoce jeme mi chutia akurát tak pirohy... jediná vec čo ma teší sú tie dni voľna :3
míňala som predtým dosť (ale to som mala peniaze od rodičov) teraz už za svoje, takže max do cca 150
čo už s tebou, musím počkať až zostárneš.... :-S
ešte som nič nekúpila ale darčeky vyrábam už jeden mám vlastne dva
a inak neminiem veľa peňazí, lebo žiadne nemám