je fajn vidiet baby, ktorym to nevadi Mna len stve ze v mojom okoli vzdy len to pocuvam ako kazdy musi len chudnut a nesmie nic jest. tak som bol zvedavy ako to je v sirokom okoli
Ja mam dojem, ze aspon niekde som nasiel baby co premyslaju zdravym rozumom a taka otazka do plusu... ked uz tak priberiete tak kolko? bo tiez ma dokazalo nastvat ked kazdy hovori ako co pribrali a ptm to je mozno 10 gramov ..
nič ma nezastaví v tom, aby som si 25.12. na raňajky naložila údeniny a zemiakový šalát a strašne veľa sladkého a celý deň nepohla zadkom.
nasrať na priberanie, my sa ľúbime aj s veľkými bruchami. a s plnými najviac!
(a asi sa aj budeme predbiehať v tom, kto čo zje a kto má lepšie, už to vidím )
ja veľmi rada priberiem aspoň to, čo som teraz stratila v práci (nejaké tri kilá)... chudá som dosť a ja ešte keď schudnem, tak strácam z pŕs, kde ani aj tak poriadne nič nemám, tak by som nemusela mať ešte menej... deprimuje ma, keď má priemerný chalan väčšie prsia ako ja.
A nikomu z vás nevadí ten debilný televízny program? Santa, Santa je úchyl, Santa sa Žení, Santa na dovolenke, Santov Asistent, Santova konkurencia, Santa špiónom, Santa oslavuje Chanuku, Santa vs Batman, Santa vs Predátor, Super Santa, pištoľník Santa, Santa v Avengers, Santa vs Mimozemšťania, Santa a spor s Veľkonočným zajačikom, Santa a Putin duel, Santa Ice Road Trucker, Santa je čierný a to ešte nehovorím o Dobe ľadovej a mamutích vianociach kde tiež dokázali do paleolitu nasrať tiež Santu tak sa dostávame k tomu že to nebol Nór ale ešte k tomu aj Kromaňonec a Neandertálcom rozdával pästné kliny nech sa pred príchodom moderného človeka sami vyvraždia.. Tak a tento debilný televízný program vás neserie? Toto všetko čo sa už bežnému americkému spotrebiteľovi zunúvalo pozerať teraz nás kŕmia tým na markíze a Jojke až kým nebudeme rovnako blbí ako Američania...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a keby som aj pribrala, s frajerom to raz-dva schudneme :-S
teda ak aj priberiem, tak to vždy nejako záhadne zhodím
a ešte aj @2 :-S
nasrať na priberanie, my sa ľúbime aj s veľkými bruchami. a s plnými najviac!
(a asi sa aj budeme predbiehať v tom, kto čo zje a kto má lepšie, už to vidím )
ale som, žiaľ, nezastaviteľná, keď mám pred sebou jedlo a maškrty, ktoré obľubujem