a co ak som sebec, uz sa tesim na nove oblecenie! ved ja uz fakt nemam co nosit :´( mam problem co si obleciem posledne 2 dni v tyzdni kedze tricko vzdy nosim max 1 den a dam ho vyprat
Nemám rada Vianoce. Všade zhon, ktorý sa prelína s predstieraním rodinnej idylky.. Nemám rada násilné kupovanie darov, neúprimné rozdávanie úsmevov. Rada niekoho obdarujem, ale nikto mi nebude určovať, v ktorý deň to má byť. Vlastne nemám rada ani nič.
mne uz dlho chyba ten pravy duch vianoc, pecenie a zdobenie medovnikov, rozvoniavajuce ihlicie, dopichane prsty pri zdobeni stromceka a potom vecer, ked sa zotmie, pokojna vecera s celou rodinou... ked na mna cumia vianocne stromceky uz od polovice oktobra, prestavammat z vianoc radost a celkovy ten duch pokoja sa vytraca... dalsia vec su vianocne darceky... ked vidim ludi, ako sa 23-ho nahanaju po obchodakoch a snazia sa na poslednu chvilu nieco zohnat, dviha sa mi tlak... na vianoce by ludia mali dostavat darceky, ktore si inak nemozu alebo nechcu dovolit, nie ponozky a tielka. a hlavne, rodina by mala byt konecne spolu, posediet si v klude pri veceri, mozno zhodnotit rok,co sa podarilo, co sa nepodarilo, a tesit sa z toho, ze su stale pokope... a to "byt pokope" mne osobne najviac chyba, lebo v poslednych rokoch sa pocet mojich pribuznych dost radikalne zmenil, a stale tak bolestivo vnimam to jedno prazdne miesto za stolom.
Keďže to tradičné čaro Vianoc sa u nás doma vytratilo, tak sa teším akurát na to,že sú prázdniny a môžem a poriadne prespať(samozrejme ak to miestne osadenstvo dovolí...)
čo sa Vianoc týka tak na nič... pôjdeme na 7 rôznych návštev rodiny, pretože sa všetci tak neznášajú a ohovárajú, že nevydržia spolu ani jeden deň v roku, takže to bude fakt popiči...
Teším sa na počúvanie Celtic Women Vianočného CDčka a potom na Silvester, lebo každý rok mám pocit, akoby som stála na akomsi predelníku, kde cítim všetky minuloročné a budúcoročné ja... a teší ma, že niektoré veci vo mne sa nezmenili...
vianoce su moj naj naj sviatok akoze asi takto prebieha den : vstanem zazerem sa a vypytujem sa jak maly kedi postavime stromcek .. o pol hodiny dovleceme stromcek postavyme ho do stojanu a zdobime .... to robime asi 1 yodinu . je 12 hodin a trochu fakt iba trochu sa nazereme ... mama zacne pripravovat kapra namozeneho v mlieku od vcera ked ho otec zabil ako psa .....fajn to bi bolo pomaham mame z tim kaprom a zo salatom kapusnicov atd.... a uala su 4 hodiny akee romanticke no fajn a poviem si : uz iba hodina do vecere .. uala je 5 hodin poviem vam takto moji rodicia maju techniku dozvie sa to sam takze nehovoria o tom ze co mi kupili oni ale jezisko =D ja samozrejme dobre dlho viem ze mi to nosia oni ale je to lepsia atmosfera ked sa to takto nehovori no fajn je 5 hodin a je tma ideme von pustat lampiony priani a prskavky atd.. (abi otec stihol darceky dat pod stromcek =D) a pride pre nas ci ideme , ideme a ako kazdy rok vidime darceky a sme z toho ako posraty no fajn... najeme sa rozbalime darceky pozreme podakujeme a popripade s nimi neico podnikneme napr kebi to bolo ps3 ako minuly rok a ideme spat ... koneeeeeeeeec
jedine co mam rad na vianociach je ze sa nazerem jak prasa inak ich neznasam !!! zas darceky kupovat doma byt furt jak kkt ach jaj nech je uz po vanocach !!!!
na toho ducha vianoc na to že nebudem v škole na zdobenie medovníkov na kapustnicu a na to prekvapenie keď dostanem niečo čo som vôbec nepredpokladala. a ešte na to ako sa ostatní tešia z darčekov ktoré som im dala ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
JE 8.11 do vianoc este 50 dni!!!!!! 50! to je SEDMINA jedneho roka..
ach joo..
nie, netesim sa na vianoce
a na to ze ked bude po nich budem mat rok svaty pokoj
nemam rada vianoce
inak sa s vianocami nemáme radi, u nás sú to sviatky úplne zbytočného stresu.