ja nenávidím také darčeky ako holiace strojčeky, pena na holenie, kozmetika atd... To mi dávajú ludia ked sa im nechce rozmýšlať, dobre ma nepoznajú atd.
vždy sa poteším neičomu originálnemu, vtipnému, aj keď úplne nepraktickému. Akurát som dostal hračkárske lamborghini murcielago (sa s ním aj teraz hrám na stole) Kto ma pozná, vie čo to pre mna znamená Alebo niečo, čo aj využijem napríklad pri svojom hobby je fajn darček. Jednoducho niečo, čo nepriamo vyjadrí že ten človek ma pozná. To radšej nič než holiaci strojček
A na vianoce sa teším vždy, baví ma pozerať sa na rodinu ako zdobí stromček a ja im nadávam, že to nerobia dobre
ale tak môj zase čisto nepraktické darčeky nemusí. ja mu väčšinou tak kúpim, že praktický a potom nejaký vtipný alebo že jeden pre seba (ten mám na sebe), jeden pre neho a niečo pre nás spoločne to som tak minule spravila
nofuj, ani nespominajte vianoce, ved je este stale "leto" ...nechcem zimuuu ,..a na vianoce aj tak dostanem peniaze od kazdeho a kupim si sama co chcem to je najlepsie podla mna ...a nikomu nic nekupujem...
od 15 chcem stale len peniaze...ale vzdy ako napriek mi musia kupit aj nejaku kozmetiku alebo oblecenie...vianocny stromcek som rad zdobil ked som bol maly ale teraz ho uz nezdobievam lebo nie je na nom tolko sladkeho
no zvyky : najprv jeme oblatky s medom a cesnakom, potom jablka, potom sa hadzu 4 orechy do kazdeho kuta jeden a potom uz jeme zraloka so zemiakovym salatom
@crew vynikajúca téma. Práve včera bolo 100dní do Vianoc, takže je vcelku aktuálna, zvlášť keď tých už 99dní rýchlo uletí.
Zo zvyjkov rodinných
13.november zasada rodina, čo by sa malo pioecť
13.december oficiálne sa začína piecť
Stromček doma ozdobuje 23.decembra, zvyčajne tento dátum, hoci dvakrát sme ozdobovali už aj na štedrý deň a ráz 22.decembra.
Symbol Zlatého prasiatka nevyznávame tak vždy raňajkujeme vianočku, na obed šošovicovú polievku a rybie filé so zemiakovým šalátom, ktorý sa urobí deň vopred.
Od obeda do večera je určitým spôsobom pieta, keď pod stromček sa dajú fotky zosnulých členov rodiny, ktorí zomreli v tomto roku a Vianoc sa nedožili.
Mama s otcom zvyčajne doopeda na štedrý deň idú na hroby, ale to nemusím.
Na štedrovečernom stole nemáme kapustnicu, pretože to je u nás silvestrovské jedlo.
A darčeky, postupne začínam kupovať od 15.septembra, teda pre otca ako najstaršieho kúpim do začiatku októbra
Ja vianoce nemám rada, nerada som s rodinou dlhšie, vyhovuje mi radšej normálny pracovný deň a nie som ani zástancom obžierania, neviem prečo by som si všetko mala dopriať len počas sviatkov, ak mám na niečo chuť, kúpim si to aj cez rok a rozprávky nepozerám vôbec a zimu neznášam.
Jediné, čo ma na vianociach baví, je zdobenie vianočného stromčeka.
No ja som Vianocny maniak stromcek zdobim okolo pol siedmej a osmej sa vacsinou vyparim do mesta kupit darceky a vacsinou ten najlepsi darcek kupim sam sebe a primerane drahy
Darinku Laščiakovú a jej krásne príbehy, ako ocino bol vonku spíliť stromček v tej snehovej fujavici a všade svietili sviečky a orieškami zdobili a piekli.
hmmm, už to tu krásne vonia juj, jupí, a bude Vianočné mestečko v Nitre.
ako ten rok rychlo ide.....od januara do leta to prejde strasne rychlo bo su tam jarne prazdniny , velkonocne atd...a druhy sk.polrok celkovo rychlo ide. Leto tez prejde rychlo lebo 2 mesiace prazdnin. A koncom augusta a v septembri uz su v obchodoch mikulasovia a ozdoby a sprostosti stromceky .....Vianoce prejdu ako voda a zas.........
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
len ten trdelník nemusel tak zdražieť.
vždy sa poteším neičomu originálnemu, vtipnému, aj keď úplne nepraktickému. Akurát som dostal hračkárske lamborghini murcielago (sa s ním aj teraz hrám na stole) Kto ma pozná, vie čo to pre mna znamená Alebo niečo, čo aj využijem napríklad pri svojom hobby je fajn darček. Jednoducho niečo, čo nepriamo vyjadrí že ten človek ma pozná. To radšej nič než holiaci strojček
A na vianoce sa teším vždy, baví ma pozerať sa na rodinu ako zdobí stromček a ja im nadávam, že to nerobia dobre
ale tak môj zase čisto nepraktické darčeky nemusí. ja mu väčšinou tak kúpim, že praktický a potom nejaký vtipný alebo že jeden pre seba (ten mám na sebe), jeden pre neho a niečo pre nás spoločne to som tak minule spravila
od 15 chcem stale len peniaze...ale vzdy ako napriek mi musia kupit aj nejaku kozmetiku alebo oblecenie...vianocny stromcek som rad zdobil ked som bol maly ale teraz ho uz nezdobievam lebo nie je na nom tolko sladkeho
no zvyky : najprv jeme oblatky s medom a cesnakom, potom jablka, potom sa hadzu 4 orechy do kazdeho kuta jeden a potom uz jeme zraloka so zemiakovym salatom
ano tesim sa na vianoce.....
ja som pokazde ocakaval pod stromcekom zabalenu sexi zenu a aniraz to nevislo....
tiez podobne tradicie oblatka,cesnak zjest,jablko
vpodstate rad zdobim stromcek je to nenarocne a zabavne
a hej, tesim sa, zvyky nemame dokopy ziadne, zdobenie stromceka ja na mne
Zo zvyjkov rodinných
13.november zasada rodina, čo by sa malo pioecť
13.december oficiálne sa začína piecť
Stromček doma ozdobuje 23.decembra, zvyčajne tento dátum, hoci dvakrát sme ozdobovali už aj na štedrý deň a ráz 22.decembra.
Symbol Zlatého prasiatka nevyznávame tak vždy raňajkujeme vianočku, na obed šošovicovú polievku a rybie filé so zemiakovým šalátom, ktorý sa urobí deň vopred.
Od obeda do večera je určitým spôsobom pieta, keď pod stromček sa dajú fotky zosnulých členov rodiny, ktorí zomreli v tomto roku a Vianoc sa nedožili.
Mama s otcom zvyčajne doopeda na štedrý deň idú na hroby, ale to nemusím.
Na štedrovečernom stole nemáme kapustnicu, pretože to je u nás silvestrovské jedlo.
A darčeky, postupne začínam kupovať od 15.septembra, teda pre otca ako najstaršieho kúpim do začiatku októbra
také presné zasadnutie nemáme, mňa sa spýta mamina, čo by som chcela a že čo upečieme a stromček zdobievame pár dní pred Vianocami.
darčeky pre rodičov zvyknem kupovať ja s tým, že sa so sestrou aj bratom spoločne poskladáme
Jediné, čo ma na vianociach baví, je zdobenie vianočného stromčeka.
Darinku Laščiakovú a jej krásne príbehy, ako ocino bol vonku spíliť stromček v tej snehovej fujavici a všade svietili sviečky a orieškami zdobili a piekli.
hmmm, už to tu krásne vonia juj, jupí, a bude Vianočné mestečko v Nitre.