@unwritten Vzdy a vsade, okolo toho sa toci cely moj zivot a nic ine neviem. A som namysleny a blby, tak co ine odomna prosim ta ocakavas ...nie tak kamoska mi fotila svaly a skrabal som si celo odfotila ma a potom mi padlo ze odfotim facepalmovku
vianoce-biznis pre obchody
silvester-biznis pre obchody s pirotechnikou a alkoholom ale v prvom rade po narodeninach druha najvacsia zamienka preco sa ludia ozeru ako svine.. ako keby sa nieco zmenilo v ich zivotoch ci je 31.12.2013 alebo 1.1.2014.. akurat to sa zmeni ze 1.1.2014 budu mat poriadnu opicu, tak im treba
nemam rada vianoce, tesim sa na ne len kvoli darcekom ( hehe ) .. ale moj frajer vianoce zboznuje.. pravidelne mesiac a pol pred vianocami zacne odpocitavat dni, pustat v kuse vianocne pesnicky od Tublatanky ( ) a vzdy na vianoce spolu musime pozerat Lasku nebesku .. akoze je to strasne zlate vidiet , ako sa tesi z vianoc i ked mna to neberie
vlastne nemaam rad ani jedno vianoce nie reto lebo to je proste kktina a obycajny biznis pre obchodnikov a silvester preto lebo je zima a neni kde pit poriadne a ked aj je vzdy to dopadne na kokot
@obliviate na odviazanie sa treba chlast ked na to neni povaha ale tak chapem asi na to nemas hmmm ani neviem co mam napisa proste nieco no kazdy sme iny ale fakt by ma zaujimalo ako to mas v tom zivote zariadene lebo si tu taka dost zaujimava osoba na birdzi
@obliviate tak to mas pravdu ze neni co oslavovat ale tak chlast nieje len na oslavy no ale tak celkovo by ma zaujimalo co robis vo volnom case a tak iba PC a vychadzky s tvojim psikom ci ako ? ok viem ze na taketo veci nechces odpovedat cudziemu notorikovi z druheho konca republiky ale ja to urcite nikomu nepoviem nemam na to dovod
ja v poslednych rokoch prestavam mat rada tieto sviatky hlavne kvoli priam az nasilnemu vnucovaniu tej kvazi pohody, sviatocnej atmosfery, pokoja a bla bla bla...akurat to prispieva k tomu,ze sa ludia v zaujme, aby to bolo ako z tych reklam a filmov, este skor pohadaju a vladne napatie :/ aspon co viem z okolia aj vlastnych skusenosti...blbe...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
nemám rád vianoce a kašlem na celý silvester. Obed dni mi nič nedajú, ba, iba vezmú.
silvester-biznis pre obchody s pirotechnikou a alkoholom ale v prvom rade po narodeninach druha najvacsia zamienka preco sa ludia ozeru ako svine.. ako keby sa nieco zmenilo v ich zivotoch ci je 31.12.2013 alebo 1.1.2014.. akurat to sa zmeni ze 1.1.2014 budu mat poriadnu opicu, tak im treba
A nie, neznášam Silvestra. Vianoce ešte ako tak prežijem.