Ja dostanem akurat to co som si kupila takze dohromady skoro nic. Uz aby bolo po tich Vianociach jedina vyhoda je ze nejdeme do skoly inac by ani nemuseli byt.
Keď som bol menší, tak som sa tešil hlavne na darčeky, ale teraz mi už na nich vôbec nezáleží, aj kebyže nič nedostanem. Ide mi hlavne o atmosféru. Čo už, to bude vekom...
Ja som sa tento rok vôbec netesila na Vianoce, ani som po ziadnom darceku netuzim, ani na tu atmosferu, ani neviem preco. Ale od stvrtka mi je tak zle, ze ledva dycham, ani hovorit nemozem, styri dni som len prelezala a vobec sa to nezlesuje,pricom berem milion liekov, tak by som si priala vyzdraviet.
aj ked oneskorene, ale aj k narodeninam, ktore mam onedlho, by som si najviac priala, aby mi dopadli dobre v januari vysetrenia a nemusela by som ist do nemocnice.
no uz niesme deti vsak ano....kedysi sme presne vedeli co chceme a chceli sme toho celkom dost....same haraburdy ktore by som teraz hodila do kosa....boze ja sa nechapem...no ale teraz nahodov ako v prve vianoce som nic konkretne nechcela...zvlastne....hmm
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
...a dostanem lyžiarky ktoré som chcel