A táto pesnička - na strednej sme mali už ako tradíciu, že sme si na poslednej hodine angličtiny pred vianočnými prázdninami spievali (aj niekoľkokrát) práve Last Christmas. (a teda k nej mám citový vzťah a zatiaľ ma neomrzela )
nemam rada žiadne vianočne pesničky okrem orgánových cirkevných piesí, myslím to smrteľné vážne za všetky tie kktiny že " každý deň budú vraj viaaanoce" by som rozbijala hlavu a ešte viac za " all i want for christmas " alebo neviem ... neexistuje iritujucejšia vec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
(A inak, ako sme to kedysi mali na angline a videla som text, tak som prišla na to, že ono to veĺa s Vianocami spoločné nemá
náladu mi zdvihne len to, že majú šušlavého moderátora, ktorý to strašne ťažko vyslovuje
A táto pesnička - na strednej sme mali už ako tradíciu, že sme si na poslednej hodine angličtiny pred vianočnými prázdninami spievali (aj niekoľkokrát) práve Last Christmas. (a teda k nej mám citový vzťah a zatiaľ ma neomrzela )
jediná vianočná ktorá ma neomrzí snáď nikdy a ešte Vianočná