Viem že tu je Vianočných diskusií viac ako dosť, ale túto som tu ešte nezahliadol...
Pochváľte sa najvtipnejšou, najoriginálnejšou SMS-kou ktorá vám dnes prišla a troška ma inšpirujte Nerád posielam SMS ktoré sú už otrepané že ich každý poz
ja neznašam tie klasické otrapané ale na tejto som sa fakt zasmiala kedže kamoška tam dala meno jedneho chalana...no...
Prajem ti 12 mesiacov bez nehody, 52 týždňov pohody a štastia, 365 dní bez starostí, 8760 hodín lásky, 525600 minút jedinečných okamihov a 3153600 sekúnd sexu s "......." (tam si dopíšte meno)
Somárik sa niekde stratil, Ježisko nám darček stratil, anjelik sa niekde túli, čertík zase trávu húli. Vianoce si zachránime, slivovice napálime Veselé Vianoce Ti praje tvoj Ježiško alias ... (meno odosielatela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Půjčil jsem si milión,
měl jsem dárků kamión,
neplatil jsem splátky,
vzali mi to zpátky,
neplatil jsem daně,
vzali mi i saně,
už si nevím rady,
sobi chcípli hlady,
v lese mám teď pelíšek,
seru na Vás,Ježíšek.
Inak všetko mi prišli také otrepané, minuloročné
Ak ti ježiško doručí cigarety, zapál si a usmej sa do neba, potom zistíš, že ja myslím stále na teba.
Zatiaľ nič nedošlo
Prajem ti 12 mesiacov bez nehody, 52 týždňov pohody a štastia, 365 dní bez starostí, 8760 hodín lásky, 525600 minút jedinečných okamihov a 3153600 sekúnd sexu s "......." (tam si dopíšte meno)
Somárik sa niekde stratil, Ježisko nám darček stratil, anjelik sa niekde túli, čertík zase trávu húli. Vianoce si zachránime, slivovice napálime Veselé Vianoce Ti praje tvoj Ježiško alias ... (meno odosielatela
vypredaj hlasi Tesco aj Hypernova...
Prajem teda fajny look,
vela spevu, krasny zvuk...
všetko dobré nech sa zdari,
ved celkom pekny rok sa javi!!!
a este vella podobnych idiotin z mojej hlavy, tak vyzerali komenty kamoskam...
o chvilu pride novy rok...
Nech sa ti v nom teda dari,
nech mas usmev stale na tvari...
a ked ta niekto hnevat bude,
vystri stredny prstik kludne
nuz, realizovala som sa...