Myslím si, že ľudia sami ničia čaro Vianoc...namiesto toho, aby do každej rodiny poslali 1 pohľadnicu, radšej to odfláknu a každému pošlú SMSku...a tá SMSka je každá jedna odfláknutá, lebo ľudia zvyčajne napíšu 1 a rozpošlú všetkým...mne sa to vôbec nepáč
ale keď niekto z netu stiahne obrázok vianočného stromčeku, hodí ho na fejsbúk a otaguje na ňom všetkých, čo má v priateľoch... TO je podľa mňa úbohé...
kamaride keby aspon tie smsky, vsetci teraz vsetkym gratuluju cez myface a spacebook ale mne je to jedno, s tymi, s ktorymi si treba pogratulovat a popriat vsetko dobre, s tymi som si, takze neriesim
ale prd, už ani smsku ti nikto neposle, radsej stiahnu jeden debilny obrazok, daju na fb a otaguju vsetkych priatelov, ktorym by nezapriali nikdy nic, ale boli v abecednom poradi
na fb sa radšej odznačujem z takých fotiek...tým čo som chcela, tým som zaželala v škole a s ostatnými som bola vonku...až na jednu kamošku, ktorej som zavolala
Vyzerá to dobre.. Nikto mi zatiaľ neposlal žiadnu infantilnú esemesku a nikto ma zatiaľ netagol na gýčovom obrázku na FB Upratané už je tak som dnes vlastne len vyniesol smeti a ošúpal zemiaky.. Len sa mi nechcú darčeky baliť :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale keď niekto z netu stiahne obrázok vianočného stromčeku, hodí ho na fejsbúk a otaguje na ňom všetkých, čo má v priateľoch... TO je podľa mňa úbohé...
a to potom može niekto povedať že prečo sa dávaju na štedrý den darčeky také drahé a pod. že kedysi dostalo decko 3 orechy dva pomaranče a bolo...
a neznášam neosobné smsky. že @hov ädo! on mi zaprial aj s celou rodinou
Navyše to každý iba odflákne...
Najkrajšie a najlepšie sú pohľadnice (do toho dáš kus srdca)
To je ako s eBookom a knihou...kniha je kniha.
pravdepodobne tu 25-ho otvorime bazar s ponozkami