Ahojte.Nevedeli by ste mi poradiť,aký darček by som mohla kúpiť na Vianoce?Niesme dlho spolu,ešte som mu nekupovala darček.Bavia ho filmy,možno PC a je veľký romantik.Miluje ešte svojho psa.Poradte prosím.Ešte som nekupovala žiadnemu chalanovi darček.
Môžem sa opýtať, čo vidíš na niekom, kto má ASI rád filmy a PC (čo o ňom vypovedá asi toľko, ako že má dve ruky na opačných stranách tela), má rád svojho psa (jediné plus) a je veľký romantik?
urcite mu nekupuj nic drahe ked nie ste spolu dlhšie ako napr pol alebo rok...to s anehodi.niaka malickost poradi malicky macik alebo...nieco co mu urobi radost ty ho poznas nie my...ja osm kedysi chcela chalanovi spravit tricko nakreslit a vytlacit radsej som to neuskutocnila drobnost z lasky potesi vzdy najviac
Kup mu nieco pre toho psika bud novy obojok mysticku hracku ..............ale nezabudni naho kup mu neake nove dvd ktore by ste si pozreli spolu............... a ak mohla by si mu kupit neakeho macka no ale to nwm.............a urcite pridaj aj vasu vytlacenu foto mozes kupit aj ramik ak ste spolu dlhsie.............a ak sportuje tak mu kup nieco dane k tomu sportu...........
Neviem ani prečo.Vie ma vypočuť,vie mi poradiť ak ma niečo trápi tak ma obijme.Necháva ma hovoriť ak sa sťažujem na nejakú protivnú babu aalebo učiteľku.Má ma veľmi rád a ja jeho tiež.Proste patríme k sebe.Máme takmer rovnaké nazory a pohľad na svet.Je takmer ja v mužskom prevedení.Dopĺňame si vety pričom nevieme ćo ten druhý povie.Občas myslíme na to isté.Som rada že ho mám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Neviem ani prečo.Vie ma vypočuť,vie mi poradiť ak ma niečo trápi tak ma obijme.Necháva ma hovoriť ak sa sťažujem na nejakú protivnú babu aalebo učiteľku.Má ma veľmi rád a ja jeho tiež.Proste patríme k sebe.Máme takmer rovnaké nazory a pohľad na svet.Je takmer ja v mužskom prevedení.Dopĺňame si vety pričom nevieme ćo ten druhý povie.Občas myslíme na to isté.Som rada že ho mám