nemáte niekto nejaké tipy alebo nápady na darčeky? buď nejakú úplnu drobnosť čo by som mohla spraviť alebo ak drobnosť nie aj kúpiť....otca s bratom zaujímajú počítače, mamu knihy,.... *any ideas*
vzdy mam problem s darcekmi,a el stale na nieco prides ked sa bez ducho rpechadzas, ver mi ze nieco najdes
ja vacsinoou kupujem nieco co potesi mna dvojnasobne a ich ciastocne...tesim sa z toho ze obdaruvavam, a je mi jedno cim, lebo viem ze kazdy sa potesi vsetkemu
Mamine kúp určite niaku knihu ... skús velmi nenápadne zistiť aký žáner má rada a s ocinom a bratom to máš už troška horšie ... ale určite by ich postešil aj darček, ktorý sa netýka pc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ale v rámci možností chcem niečo lacné, vtipné a čo aj poteší.
ja vacsinoou kupujem nieco co potesi mna dvojnasobne a ich ciastocne...tesim sa z toho ze obdaruvavam, a je mi jedno cim, lebo viem ze kazdy sa potesi vsetkemu
Ja som bratovi kúpila Malý externý 2.5” pevný disk, vyšlo ma to síce na 52€ ale viem že mu urobím radosť, a otec odo mňa dostane obraz kde som ja a on
myslím ten sveter