@2 práveže si myslím že tie naozaj pekné ženy majú problém nájsť si partnera. Či už je to preto že majú vysoké nároky alebo ich muži nechcú oslovovať pretože nechcú byť odmietaní alebo majú veľmi na zlú povahu a muži to s nimi dlho nevydržia.
@bludiacient kde som toto napísala? Napísala som že sú síce pekné, ale môžu mať blbé požiadavky na partnera ktoré sú nesplniteľné alebo môžu mať blbú povahu. Fakt si v tom našiel to čo píšeš?
@nespiacakraska "alebo ich muži nechcú oslovovať pretože nechcú byť odmietaní " - nechcú byť odmietaní preto, lebo ona je velmi pekná, a oni nie, a teda ich bude odmietať?
@bludiacient páči sa mi, ako si sa elegantne vyhol tým zlým vlastnostiam čo som napísala a zameral si sa akurát na toto. Veď treba sa niečoho chytiť...
@bludiacient veď napíšes takú blbosť. Ako keby nikdy nebolo fórum alebo nikto nenapísal vo fóre že sa hanbí osloviť babu, pretože sa bojí odmietnutia. A ja som nikde nenapísala že ona jeho musí odmietnuť že nieje dosť pekný. Naopak by jej mohol prísť sympatický a mohli by si rozumieť keby ju oslovil. A ak by ho aj odmietla aj keby bol super chalan, rozumeli si a bol by ideálny partner čo by jej zniesol modré z neba ale pre ňu nieje jeho vizuálna stránka dosť pekná a ona cez všetky dobré vlastnosti nespusti z nároku že chlap musí byť mega fešák koho je to chyba? Zas len jej a len jej.
Praveze strasne vela. jednu susedu "staru dievku" som aj balil brutalne, ale nechcela ma fakt je, ze som mal 19 a ona 30. Ale stale by som ju bral vsetkymi desiatimi
Mala som jednu peknú spolubývajúcu co bola single 39 rocna a bezdetna. Naozaj fest sympaticka a milá super povaha. Podľa mňa. No a ju 4roky predtým podviedol partner a tak už sa na to vysrala. Potom som mala takú co nemohla mať deti a na tom jej vraj stroskotali vzťahy. Ale ta sa mi nepáčila. A ja som najkrajšia na svete to mi stačí
@nespiacakraska nahodou ani nie, pokial je este pekna, tak sa da aspon poriesit sex, taka pekna, udrziavana 50-tnicka je vzdy lepsia volba ako nejaka alkoholom a cigaretami znicena 40-tnicka, ..
Ale zaa ta 50-tnicka moze byt blba jak tago, takze len na sex
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Ale zaa ta 50-tnicka moze byt blba jak tago, takze len na sex