tak fajn...bolo to v noci a nahle som sa zobudil a ta krava mi presla cez stenu...bola ako ziva akurat bola cela biela a daka strasidelna...NIE NESNIVALO SA MI TO!!!
a k teme - ja osobne som videl v noci len take biele chumace hmly sa vznasat po mojej izbe...ale raz ked som bol mensi a ked som spal u starkych, tak ked som sa v noci zobudil, tak som videl po izbe chodit jednu zenu staru, ale starka to nebola, ta spala, takze to mohol byt duch...a mama tiez videla ducha...vlastne poznam viac ludi, co ho videli...
ja som videl ducha v noci som kukal len tak nastrop a okolo mna presla sexica potom som zavrel oci a zaspal potom ma pobozkala a ked som otvoril oci tak tam uz nebola a ked som zazal tak narozlucku mi nechala priposteli pivo to fakt....
23 - mno hej, nemyslel som ani tak len tie nabozenske, len som to nevedel spravne pomenovat ale mas pravdu, ale bezne ducha nevidis, aj ked je pri tebe, takze to je vynimocny jav
Dungeo - vidiet nemusis vidiet, ale ked je v blizkosti teba duch, tak citis vyrazne ochladenie, co ma na pricine nejaka zmena frakvenice alebo coho, kdesi som to cital, ale nespomeniem si...ono ani nie je bezne, ze sa duchovia medzi nami ponevieraju, len ti, ktori sa z nejakeho dovodu nemohli dostat na "druhu stranu", tak ostavaju na zemi, lebo ich tu nieco drzi, co im nedovoli odist...a od toho sme my, aby sme im pomohli
Neway - s tym duchom ziveho to nie je az tak nemozne...vcera ked som prisiel do stanku mamu vystriedat, tak mi prisahala, ze ma videla pred 10 minutami ako idem do stanku, este aj zakaznicke vravela, ze uz ju idem vystriedat...pritom ja som bol vtedy este doma...a toto sa jej robi poslednu dobu castejsie, ze vidi niekoho este predtym ako tadial prejde...ale my sme taka mysticka rodina, takze u nas to je normalne
preco sa bojis ? len preto ze je tma ? preco sa bojis tmy ? tma ti nic nespravi je uplne jedno ci uvidis ducha cez den alebo v noci lepsie je nevidiet vobec ja som ducha nevidel ale stali sa mi dost podivne veci ktore naznacovali ze niaky sa nablizku isto nachadzal...
mamina mi vravela,ze ked som bola mala(mohla som mat 3 roky) tak som chodievala za sporak, kde som mala kamarata,ktory sa volal Pimpo...zevraj som sa s nim vzdy rozpravala..
ale ja si to bohuzial nepamatam... ..
btw:35. my sme tiez mysticka rodinka. ..moja teta studuje prognostiku a vyhana kliatby z tela..niekedy tiez vidi mrtvych...
a okrem toho moja sestra ked mala 1 rok,tak sme sa prestahovali do noveho bytu a ona odvtedy nemohla spavat,vzdy sa budila zo sna a tak sme poziadali pomoc jedneho prognostika,nech jej pomoze a povedal,ze tam vidi mrtveho (minuly obyvatel toho bytu)...pravdaze,ze ho vyhnal a odvtedy spava moja sestricka uplne bozsky...
ja niekedy citim ze sa ma niekto dotyka ale nie teraz ako fakt citim zozadu ze ma niekto chytil za boky ale ked sa obzriem tak tam nikto neni...a to sa mi stava wecsinou len doma...neprijemne ...ešteze som prestala pozerať horory pre istotu
ja som nevidel teda nazivo ducha,ale poznam par ludi,ktori videli avobec nepochybujem o ich tvrdeni. napr. mojej tety muz trpel roky rakovinou. uz ked s nim bolo dost zle (on umieral dost pomaly...ale chodil do prace atd. pretoze to nebolo az take vazne..ztial), ked sa mu zdravotny stav zhorsil a lekari mu predpovedali max 3 mesiace zivota,tak ho umiestnili do nemocnice. stav sa mu natolko zhorsoval,ze uz mu davali len par tyzdnov. no on bol velmi veriaci a choroba ho este viac utuzila vo viere. aj jeho zena (moja teta) je veriaca. a v den resp. v noc jeho smrti pocula zvonit telefon.( bola v BA u sestry v byte.bo ten ujo bol umiestneny tiez v BA a chcela byt co najblizsie pri nom.) telefon pocula iba ona...nik iny. a pocula ako niekto hovori,mze uz zomrel. ona pocitila na jednej strane strach,ale na druhej dokonaly pokoj. avtedy sa to stalo. pri okne sa zjavila jej vysoka postava...bola ani nie tmava ani nie ziariva,ale dost prirodzena. ta postava sa na nu usmievala. vsetko okolo stichlo. trvalo to asi tak par sekund. podla hodin vedela,ze bolo okolo 3. rano. postava zmizla pokojne a ona sa isla rychlo modlit ruzenec. rano ked vstala,tak volali jej z nemocnice,ze o 3 rano jej muz zomrel. je to nahoda? myslim,ze nie....mnohi,co budete toto citat,tak sa budete mozno aj smiat,ze to je vymysel...ale mozem vam povedat,ze je to pravda....
mozno sa s tebou zahrava tvoje podvedomie-nadvazujem na to ako si sa zobudil/la..........ale mozem povedat ze sa mi to uz stalo a nechcem to viac zazit a nie niesom psychopat,iba mierny
no ja osobne nie..ale mam kamosku ktorej sa cosi takeeto stalo... nvm ci je to pravda ...ale podla toho co mi powedala mi to naozaj nahanalo trocha strach ...nieco na tom bude
podla mna duchovia 100% existuju.. su to nejake energie ludi ktori nemohli odist odtialto podla mna.. a osobne som este ducha nevidela, nastatie... pretoze ja sa ich hrooooozne bojim ..
počula som(dôveryhodná osoba)že jedného kňaza prenasledoval duch nejakého chlapca,on sa ho pytal že čo od neho chce,ale nič sa nedozvedel.tak dal zanho odsluzit omsu ale aj tak sa mu dalej zjavoval...bol asi nespokojny,nejak nemohol prejsť na druhústranu.neskor duch chlapca spominal niečo so strechou,stale to spominal,a tak sa rozhodli že dostavajú strechu.a ked ju dostavali,tak sa tam naslo telo toho chlapca.
nasim susedom raz utiekol pes ja s kamoskou sme ho isli hladat videli sme ho ze utekal na kopec tak sme isli za nim kedzena kopci je uz iba pole dali sme si kratku pauzu sadli sme si do travy a kecali pred nami bol opusteny dom isli sme sa cez okno pozriet dovnútra nic take sme tam nevideli ale zrazu sme zacali mat divny pocit radsej sme sa vzdialili ked sme sa znova pozreli na ten dom videli sme odtial vychadzat ducha urobil par krokov a zmizol hned sme s kamoskou zdrhli..........neprajem to nikomu zazit
No tak ja som nevidela ducha, ani nechcem ale z rozprávania starkej (no ona si občas aj niečo vymyslí) tak že vraj sesternica videla svojho otca a ešte sa s ním aj rozprávala- no toto ako pochybujem - a mama videla (sama mi to potvrdila) svojho brata .. uff ja sa bojííím
no tak neviem či sa dá vidieť ducha živej osoby ale viem že duchovia existujú lebo poznám jedného človeka ktorý ich vidí ale to naozaj myslím že väčšina ľudí si bude myslieť že som šibnutá ale je to tak.
No ona mala takého malého brata Jakuba.Pozerali jeden večer v obývačke telku ona mala vtedy asi tak 5 rokov a iba začala vravieť "Jakubko je tam pozrite" a ukazovala pri tom do prázdneho kúta."Nič tam nie je!"vraveli jej rodičia ale ona stále tvrdila že je tam Jakub.Jej rodičia sa išli pozrieť na Jakuba ale on už bol mŕtvy.
sesternici kamaratky mojej sestry sa vraj duchovia zjavuju.jeden duch ze jej presne opisal ako ho niekto zavrazdil ona vsak s tym nic nerobi lebo nechce aby sa jej zjavovali
nazivo som nikdy nevidela ale verim tomu, nemoze to byt vsetko blud....ale stavalo sa mi isty cas nieco zvlastne ze som sa skoro 2 tyzdne budila v noci presne v ten isty cas...3:23 nechapem to a asi to ani touto temou nesuvisi ale ked sa mi to stalo asi tak 3. noc za sebou tak som sa celkom bala...
@45 : skor astralnu projekciu ako astralne dvojca. astralna projekcia sa bezne vyskytuje pri tzv. mimotelovych zazitkov, ktore sa mozu u kazde vyskytnut nahodne, alebo je ich mozne aj podvedome vyvolal, a pri tom nie je vylucene ze astralna forma bude viditelna...
kedysi som verila na duchov..ale teraz sa drzim toho .. ze vidime iba to v co verime a chceme vidiet..cize su to nase predstavy...nieje ziadny logicky prepoklad zze duchovia existuju .. ale ked sme uz pri tom celkom uplne verim na reinkarnaciu.. aj ked ani ona nema logicke vysvetlenie co uz
No mne sa zda ze v nasej skolskej satni je duch... par krat som ho uz aj pocula a par krat sa aj samo zaplo a vyplo svetlo... alebo buchali dvere... a potom som pocula legendu o tom, ze pod nasou satnou je sklepenie, kde zevraj zomrel chlapec a preto vchod prikrili podlahov... teraz tam je zamknuta satna o ktorej sa nejde dostat
je mi jedno ci mi niekdo uveri alebo nie.vydel som len jedneho ducha,a to moju staru mamu.zomrela asi ked som mal 3 roky na cukrovku.nic si o nej nepametam len to jak jej moje sestry davali injekciu proti cukrovke.to jedine si o nej pametam.po jej smrti sme sa nastahovali do jej domu lebo sme ho cely opravili a vynovili.neviem kolko som mal rokov ale viem ze malo.nezaoberal som sa ci duchovia existuju alebo nie,ale pametam si jak som sa rozpraval vzdy zo starou mamou na gauci v obyvacke ked vsetci spali.asi tak o jednej rano. to je vsetko.ak mi niekdo veri tak veri ak nie tak nie.keby nahodou ste chceli moj kontakt tak icq 333420537 skype switch753 mail xjani@centrum.sk pokec xjani2
Caute vsetci, som tu very new a vasa diskusia ma zaujala
Ci niekto veri v existenciu paranormalnych javov ci nie ja som za to ze je to velmi osobny a kazdeho nazor ci presvedcenie.
Niesom odbornik na tuto tematiku, ani som sa nou nikdy nijako profesionalne nezaoberala. Raz mi ale najlepsi kamarat jednu americku relaciu a od vtedy to dost casto spolu pozeravame.
Ja nemam osobnu skusenost s duchmi, aspon nie vedome, pozeram to zo zvedavosti. Existuje teoria ktora pritomnost chladnych miest v priestore vysvetluje tym, ze duchovia, energia ktora sa z tela podla viacerych fyzikov smrtou nestrati do vzduchoprazdna, zije nadalej. Na to, aby sa tato energia dokazala manifestovat potrebuje energiu, lebo tym ze sa aktivizuje, mina ju. Najcastejsie je tak, ze tato inteligencia = duch, ju vysaje z urcitej casti priestoru aby ju mohol pouzit a tym vznikaju chladne, az ladove miesta. Duchovia sa prejavuju rozne. Moze byt ze vizualne, ale velmi, velmi casto sa chcu rozpravat. Do akej miery dokazu nazhromazdit energiu, od toho zrejme zavisi intenzita prejavu. Dokazuju to v tej relacii, kde ide o zachytenie ich prejavov nielen hlasovych za pomoci specialnych pristrojov na zachytenie a nahravanie zvukov EVP = electronic voice phenomenon, ale aj termalnej videokamery snimajucej priestor podla teploty priestoru, t.j., duchovia sa zobrazuju tepelne, dalej kamery do tmy, pristroj ktory maju v ruke, a funguje na principe, ze ked duch chce komunikovat, rozblika svetla. Raz dokazali komunikovat s duchom chlapca, ktory zapinal a vypinal baterku, normalnu baterku polozenu dole na zemi a rozne ine metody. Podstatou ich snazenia nie je pritom nahanat duchov a dokazovat ze existuju, ale prave naopak, zachytit a skusat vsetkymi metodami vyvratit to. Ozrejmu aj to, ze vela ludi je senzitivnych na elektromagneticke polia, ktoreho zvysenie moze byt zapricinene nechranenym elektrickym vedenim v dome, niektori ludia su na to citlivi a mozu si mysliet ze maju okolo seba duchov.
Posielam link na tu hlasovu nahravku, snad je to tu mozne a nieje to v rozpore s pravidlami , len poznamka ze tu cast som tiez videla a toto je len zlomok toho co tam nasli, a tito chlapici nepocuju tento zvuk pocas toho ako vysetruju, az po prehrani toho specialneho nahravaca.
ja som zatial ziadneho nevidela ale kedysi ked zomrela stara mama tak som ju pocula a nieco mi hovorila ale to bolo pekne davno a dakedy v izbe pocujem podivne zvuky
ja som raz videl aj z mojimi kamosmi boli sme na najstrašidenelsom cinoríne v nasej dedine je starí asi 600 rokov tak sme sli tam asi o 10,00 a skusali vivolat ducha zrazu nahrobok pukol a bola tam nejaka zelená postava ked sme ju zazreli utekali sme aku sme vládali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja mam odfoteneho ducha x) a ak neverite mam aj original tej foto x) ale duchovia existuju pretože som mala s jednym naozaj dočinenia a dufam že už nas bude iba stražiť x)
Fuu, ci som niekedy videl ducha? videl som kopec fotiek a videii kde su nahraty ale z tych 100 % na nete je pravdivych mozno tak 5% yo a aj som pocul rozne pribehy ale osobne som ducha este nikdy nevidel...popravde som to nejaky cas aj vyhladaval, nadviazat spojenie s niecim z ineho sveta...skusal som to placebo efektom, s kamaratmi sme vyvolavali, dokonca som aj daky cas bol neskoro v noci par krat na cintorine ale vlastne nikdy sa nic zvlastne nestalo, asi mi nieje sudene vidiet ducha :/...aj ked by som velmi chcel, nezaujimam sa o to velmi ale skor mi to pride take super spoznat to, ved o vela veciach este ludstvo nema jasno, veci ktore su alebo niesu pravdive, ako UFO, mimozemstania, chuppacabra, lochneska prisera, footman, mermaidy (napol clovek napol ryba) a ine priserky a divne tvory zijuce pod obrovskou hlbkou v mori kam clovek este vobec ani nepachol ...o tychto veciach je viac dokazov a u niektorych su len tri moznosti...nieco z toho je pravdive, nieco vymyslene, a o niecom proste ti ludia nad nami nechcu aby sme vedeli...ak niekto mate fakt nejaku, ale PRAVDIVU, skusenost s duchom alebo niecim takymto nadprirodzenym/paranormalnym/nevysvetlitelnym, fotky alebo ja neviem co, dajte mi vediet prosim, tieto veci ma celkom zaujimaju diky....uuf nechcel som aby to bolo take dlhe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
heh, ale nie, zjavenia su, ale zeby si videla ducha zivej ucitelky, to sa mi nezda
a bol som triezvy
desím a to čím ďalej, tým viac, lebo kedysi sa to aspoň počas dňa nejako spravilo...
ale keď sa prizriem bližšie zistím, že som sa zas zle vyspala...
ale ja si to bohuzial nepamatam... ..
btw:35. my sme tiez mysticka rodinka. ..moja teta studuje prognostiku a vyhana kliatby z tela..niekedy tiez vidi mrtvych...
a okrem toho moja sestra ked mala 1 rok,tak sme sa prestahovali do noveho bytu a ona odvtedy nemohla spavat,vzdy sa budila zo sna a tak sme poziadali pomoc jedneho prognostika,nech jej pomoze a povedal,ze tam vidi mrtveho (minuly obyvatel toho bytu)...pravdaze,ze ho vyhnal a odvtedy spava moja sestricka uplne bozsky...
ja som síce ducha nevidel, ale verím, že existujú
No ona mala takého malého brata Jakuba.Pozerali jeden večer v obývačke telku ona mala vtedy asi tak 5 rokov a iba začala vravieť "Jakubko je tam pozrite" a ukazovala pri tom do prázdneho kúta."Nič tam nie je!"vraveli jej rodičia ale ona stále tvrdila že je tam Jakub.Jej rodičia sa išli pozrieť na Jakuba ale on už bol mŕtvy.
Ci niekto veri v existenciu paranormalnych javov ci nie ja som za to ze je to velmi osobny a kazdeho nazor ci presvedcenie.
Niesom odbornik na tuto tematiku, ani som sa nou nikdy nijako profesionalne nezaoberala. Raz mi ale najlepsi kamarat jednu americku relaciu a od vtedy to dost casto spolu pozeravame.
Ja nemam osobnu skusenost s duchmi, aspon nie vedome, pozeram to zo zvedavosti. Existuje teoria ktora pritomnost chladnych miest v priestore vysvetluje tym, ze duchovia, energia ktora sa z tela podla viacerych fyzikov smrtou nestrati do vzduchoprazdna, zije nadalej. Na to, aby sa tato energia dokazala manifestovat potrebuje energiu, lebo tym ze sa aktivizuje, mina ju. Najcastejsie je tak, ze tato inteligencia = duch, ju vysaje z urcitej casti priestoru aby ju mohol pouzit a tym vznikaju chladne, az ladove miesta. Duchovia sa prejavuju rozne. Moze byt ze vizualne, ale velmi, velmi casto sa chcu rozpravat. Do akej miery dokazu nazhromazdit energiu, od toho zrejme zavisi intenzita prejavu. Dokazuju to v tej relacii, kde ide o zachytenie ich prejavov nielen hlasovych za pomoci specialnych pristrojov na zachytenie a nahravanie zvukov EVP = electronic voice phenomenon, ale aj termalnej videokamery snimajucej priestor podla teploty priestoru, t.j., duchovia sa zobrazuju tepelne, dalej kamery do tmy, pristroj ktory maju v ruke, a funguje na principe, ze ked duch chce komunikovat, rozblika svetla. Raz dokazali komunikovat s duchom chlapca, ktory zapinal a vypinal baterku, normalnu baterku polozenu dole na zemi a rozne ine metody. Podstatou ich snazenia nie je pritom nahanat duchov a dokazovat ze existuju, ale prave naopak, zachytit a skusat vsetkymi metodami vyvratit to. Ozrejmu aj to, ze vela ludi je senzitivnych na elektromagneticke polia, ktoreho zvysenie moze byt zapricinene nechranenym elektrickym vedenim v dome, niektori ludia su na to citlivi a mozu si mysliet ze maju okolo seba duchov.
Posielam link na tu hlasovu nahravku, snad je to tu mozne a nieje to v rozpore s pravidlami , len poznamka ze tu cast som tiez videla a toto je len zlomok toho co tam nasli, a tito chlapici nepocuju tento zvuk pocas toho ako vysetruju, az po prehrani toho specialneho nahravaca.