@l1me no, ja mám pocit že všetky tie bunkre sú úplne rovnaké, takže nemám obľúbený. sú postavené na hrádzi, videla som aj taký uprostred poľa. a tuším že do všetkých sa dá vojsť, ale ja sa tam bojím
a máme tu aj taký betónový tunel. ale ten je tak strašidelný a ani neviem načo tam je. ale na vrchu je normálne tráva a sú v ňom diery na vzduch a svetlo, ale aj tak je tam tma ako v rohu.
v Bratislave a jej blízkom okolí ich je dosť veľa z rokov 1937-38, lebo to mala byť ochrana pred vpádom z Rakúska...do niektorých sa dá vstúpiť, no je tam tma, ale celkom poriadok a ani bezdomovci tam asi nespávajú (aspoň ten kde som bol). V Petržalke je v jednom tuším spravené aj múzeum.
Severovýchod Slovenska tu ich máme požehnane ..nehovoriac o Vojenskom múzeu, tanky popri cestách , a asi 200 metrov od domu je "zbierka" transportérov, tankov, lietadiel a diel tadá
@amikadze zvykol som chodiť cez zimné mesiace cez les, keď som sa vrátil z mesta a autobus č. 83 končil vtedy pri dostihovej dráhe u nás tak mi neostávalo nič inšie, než ísť cez les
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a máme tu aj taký betónový tunel. ale ten je tak strašidelný a ani neviem načo tam je. ale na vrchu je normálne tráva a sú v ňom diery na vzduch a svetlo, ale aj tak je tam tma ako v rohu.
plus tie za DNV popri Morave som kedysi pokukal, máme tam záhradu a sused má jeden dokonca na pozemku, čo som kedysi dosť závidel
a neviem, či som nejaký videla, nepamätám sa
Straaaašne moc by som chcela a som na nich straaaašne zvedavá. ^.^ Prvá vec, ktorú spravím keď sa vrátim.
Ale inak, tiež som pár bunkrov videl a aj som v nich bol. Podobne ako @L1me.
@mia246 to sa dá čakať, že tam je toľko techniky, keď tam boli najťažšie boje v rámci Slovenska.
@vlado905 snáď nemyslíš BS-8
Ale mocenko rád by som videl bunkre a opevnenia v Normandii a Maginotovu líniu (pýchu Francúzskej armády, ktorú Wehrmach obišiel ako nič )
ale mal by si vidieť ten tunel, tam sa predsa bojí každý
to sa ti stalo?