@azizi
hej bewise má kopec kritického myslenia a neurovedy a to je moje noo ja som na dejepise v škole driemala, ale toto je zábavná forma a témy ako história vnímania menštruácie, homosexuality, rande v minulosti, ako sa dalo rozviesť, história poistenia, akú antikoncepciu používali v minulosti, Hitler vs. Stalin a pod.
Ďakujem moc všetkým za hlasy, sú to moji naj SK/CZ "youtuberi", najmä tí prví traja, tak snáď aspoň to niekoho trebárs inšpiruje Kľudne napíšte, koho máte radi vy, pokojne aj z tých zahraničných, či menej známych.
asi aj zleho zaja som videla, ale len raz.. ale inak mi postupne zacinaju vsetci vadit, este aj taky duklock, ktoreho som mala najradsej takze ostavam pri mojich osvedcenych zahranicnych youtuberoch
Kovy má niektoré videá fajn. Wizzory je Panko, mám rada jeho"pomoči ti obočí".
A zlého zaja nemusím. Od kedy sa vysmieval tej dievčine čo točila také nablbe videá kde sa líčila a odpovedala na otázky. Pritom baba sa do nikoho nesr... len vyzerala ako pomalsia. Od dospelého chlapa čo kazal proti šikane to bolo trapne.
nooo.. neviem, ci pre teba zrovna budu zaujimavi ale DKDKTV (ako pre mna najrelavantnejsi, co sa tyka diania v k-pope a Korei celkovo), Meghan Bowen, Jefree Star a moja druha srdcovka je Kendall Rae (robi true crime videa). Obcas si pozriem este Rachel Kim, lebo je tak nenutene vtipna. No ale vravim, tito ludia maju dost specificky content, co pre teba asi moc zaujimavy nebude
Inak Zly zajo kandiduje teraz za SAS do parlamentu, nedavno ho predstavoval Sulik Ale od neho som videla par videi len zo zaciatku, potom ta tvorba obsahovo podla mna dost klesla...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
hej bewise má kopec kritického myslenia a neurovedy a to je moje noo ja som na dejepise v škole driemala, ale toto je zábavná forma a témy ako história vnímania menštruácie, homosexuality, rande v minulosti, ako sa dalo rozviesť, história poistenia, akú antikoncepciu používali v minulosti, Hitler vs. Stalin a pod.
A zlého zaja nemusím. Od kedy sa vysmieval tej dievčine čo točila také nablbe videá kde sa líčila a odpovedala na otázky. Pritom baba sa do nikoho nesr... len vyzerala ako pomalsia. Od dospelého chlapa čo kazal proti šikane to bolo trapne.