Ešte veru nie..pretože prvá punkáči a aj dlho po vzniku punku to boli práve belosi a najma Európania a Američania..ale zaujmaví sú aj Japončíci punkáči a tak...príde mi to ale trochu smiešne a neprirodzené,pretože typický Černoch nemá vlastne s punkom nič spoločné už len pre jeho vznik... je to niečo ako tí "rasta" týpci z krajín čo s rastafariánstvom nemajú nič spoločné,teda napr.aj Slováci a tak...
ja som ale videla azijatov punkacov a to vam poviem, som sa nasmiala
12.: hej, a je to jeden z podla mna najvacsich paradoxov, dokonca minule v telke nieco bolo o tom ako nacek-rom zabila skina, ktory bol v podstate proti rasizmu.. svet sa zmentosil
černocha a dokonca bol asi satanista, ale nechcem obviňovať sedel oproti mne v buse, mal dlhý čierny kabát s fialovým lemovaním, fialovú kravatu, fialové šošovky, krááásnu tvár (ehm,eh, som si nemohla odpustiť ) a extrémne mu to v sluchátkach trieskalo a drndžalo
Ja som videla cigáňa punkera. Hehehe,taký,ovešaný reťazmi, s oranžovým čírom a kilom náušníc. A teraz neviem čo je lepšie, cigáň punker,alebo keď má cigáň na tričku nápis : Nenávidím svoju rasu. .. ale oboje ma vie pobaviť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
divne skor je, ze o romoch nackoch som pocul uz dost.
12.: hej, a je to jeden z podla mna najvacsich paradoxov, dokonca minule v telke nieco bolo o tom ako nacek-rom zabila skina, ktory bol v podstate proti rasizmu.. svet sa zmentosil