no kedze UFO nie sú mimozemštania ako si väčšina ludí myslí,ale neidentifikovatelní lietajuci predmet,tak áno videl som vela takých čo som netušil čo to lieta...
áno !!
Mala som asi 15, viac nie, sedela som so sesternicou na zastávke cez leto a pozerala som sa na oblohu, keď zrak mi padol na niečo, čo bolo tenké, ploché a akoby z alobalu... čiže keď na to svietilo slnko, takmer to na oblohe nebolo vidieť... akoby to cítilo, že sa na to pozerám, ani nie v pár stotinách to obrovskou rýchlosťou vystúpilo kolmo nahor... jedným slovom to zmizlo.... pozerám sa už niekam inam, najprv mi to vlastne ani nedošlo, brala som to ako optický klam, proste sa mi to zazdalo.... ale sesternica: " hej videla si to???" a vtedy mi došlo, že sa mi to nezdalo.
A nech si ľudia hovoria čo chcú, bolo to tam a nebolo to nič z nášho sveta.
ano zrovna predvcerom bolo to v noci a bol som si zapalit na strechu a ponad kopec za mestom preletelo nejake svetlo neblikalo to iba svietilo na bielo tesne to kopirovalo teren ale velkostou to mohlo byt mozno jak auto alebo vacsi model lietadla ale pochybujem ze to by zvladlo zastat na mieste a nehybne stat
už zopár krát som videla na nočnej oblohe rýchlo pohybujúci sa objekt zo strany na stranu..nemohlo to byť lietadlo určite nie..no a potom to vždy zmizlo z ničoho nič
doslova U.F.O. som už videla veľakrát naposledy to bolo v sobotu keď sme boli na Bažant Kinematografe na Kandidáta (btw super film), viackrát som videla, ako niečo svetielkujúce tak chaoticky lietalo po oblohe tam a naspäť a po pár sekundách to zmizlo a nebola som jediná, čo si to všimla .. lenže po chvíli sa z toho stalo I.F.O. sme zistili, že to sú mušky, osvietené premietačkou
Asi pred 5 rokmi som videla niečo čudné, boli sme sa pozrieť na Nitriansky hrad a keď sme už išli dolu, tak na oblohe bolo niečo okrúhle, chvíľu to stálo a keď som to chcela odfotiť tak sa to veľkou rýchlosťou rozbehlo nad mesto a zmizlo v oblakoch. A nikto mi nechcel veriť, lebo som bola malé deco. Ale možno to nebolo žiadne UFO, ale keby niekto mal nápad, čo to bolo, tak povedzte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Mala som asi 15, viac nie, sedela som so sesternicou na zastávke cez leto a pozerala som sa na oblohu, keď zrak mi padol na niečo, čo bolo tenké, ploché a akoby z alobalu... čiže keď na to svietilo slnko, takmer to na oblohe nebolo vidieť... akoby to cítilo, že sa na to pozerám, ani nie v pár stotinách to obrovskou rýchlosťou vystúpilo kolmo nahor... jedným slovom to zmizlo.... pozerám sa už niekam inam, najprv mi to vlastne ani nedošlo, brala som to ako optický klam, proste sa mi to zazdalo.... ale sesternica: " hej videla si to???" a vtedy mi došlo, že sa mi to nezdalo.
A nech si ľudia hovoria čo chcú, bolo to tam a nebolo to nič z nášho sveta.
@tangerina KDE???
vsetky lietajuce objekty su predsa identifikovatelne. vsetko su to druzice, balony, lietadla, meteority, picoviny, kekse.
a tym ktori to odmietaju, ze videli nieco ine iba halucinuju!!