V poslednej dobe sa mi veľmi často stáva že sa mi sníva niečo čo sa mi vždy cca. do 3 dní aj splní. Nebolo by na tom možno nič divné ale vždy je to v spojitosti s tou istou osobou a somnou, jednoducho vidím v sne presne čo sa stane.
no jo stavaju sa aj take veci, co som mal na psychologiu referat o niecom takom, tzn lucidnom sneni, clovek si riadi sen podla seba, vidi do buducnosti alebo minulosti, co chce, otazne je to s tym splnenim, byt tebou, pozrem daku sportku a mam pokoj cely zivot
to skoro kazdemu, len o tom mozno ani nevieme... sice nekedy su tie moje sny velice zaujimave aaale to je vraj vsetko len sifra, kto vie, co je na tom pravda
aaa pocula som aj o tom, ze tak isto aj ako dejavu, tak isto aj sny,... je to cele spojene s paralelnymi svetmi, ze to sa ti nezda ale raz sa tu uz stalo no,.. kto vie
neverím v nadpozemské veci. iba na sny- tie sú prepojené s podvedomím...ale žeby predpovedali budúcnosť? to netuším teda..akože stalo sa mi už,že sa udiala podobná scéna alebo som navštívila to miesto,ale do bodky nie.
chvalabohu nemám s takýmto ničím skúsenosti. raz som mala obdobie ktoré trvalo asi týžden ked sa mi každú noc snívali sny vždy nejaké hnusné hororové a po 4 dňoch mi to už liezlo na mozog a bála som sa že už to neskončí ale naštastie sa to už neopakovalo
Raz, jediný raz sa mi to stalo, že sa mi fakt stalo to, čo sa mi snívalo, ale samozrejme, nebolo to presne ako v sne, sen skôr len obrazne ukazoval čosi... A ten sen ovplyvnil mňa a aj to, ako som sa voči dotyčnému správala, takže som si vlastne splnila tú "predpoveď" tým, že sa mi sníval... no ťažké na vysvetlenie
Možno že tak je to aj v tvojom prípade. Skôr je to o tvojom podvedomí a obraznom načrtnutí stavu duše než to, že ti niečo predpovedá.
dakedy sa mi take daco stavalo....stale som zazivala take deja vu...ale nevedela som to do podrobnosti ako tie lajky ale proste situacie...ako ma to dost stvalo lebo normalne neviem o tom, ze sa mi vobec nieco snivalo...
Volá sa to dejavu...počas spania sa ti snivala daná scénka ktorú si si ani nemusela pamatať ráno, avšak ked si bola potom na konkretnom mieste kde si to znovu videla, tak mozog ti to automaticky spracuje ako "aha to sa mi snivalo, ako to je možne že to bolo takto isto?" ...je to len zhoda nahod si myslim, keby je v tom niečo iné stavalo by sa ti to každy raz
Permanentne sa mi sníva čo sa mi stane.. Niekedy mam aj 20 minut vkuse dejavu.. Ale už som si zvykla. Nejak to neriešim. Odkedy som sa nad tym prestala zamyšlať obmedilo sa to..
Presne toto sa mi stáva od mojich 10 rokov. Najprv to bolo raz za rok, teraz je to (minimálne raz-dva razy do týždňa). Naposledy sa mi to stalo dnes. Sníva sa mi niečo, ale keď sa zobudím, nepamätám si, čo sa mi snívalo, ak si to pamätám, tak to už potom nevidím znovu, nie je to ako de javu. Ale keď uvidím to, čo sa mi už snívalo, tak v tom momente som si stopercentne istý, že som to už videl.
Rozprával som sa o tomto s jasnovidkou a ona mi odpovedala toľko, že naša duša pri spánku cestuje do rôznych dimenzíí, do rôznych svetov a zažíva niečo vlastné, má svoje pocity a koná sama podľa seba, ale keďže je to naša duša, po spánku sa vráti k telu a niekedy sa stane to, že aj naše ja zažije presne to isté, čo naša duša niekde inde. a tiež, keďže sme to my, naša duša, naše telo - si spomenieme na to, že sme to už videli ... teda v sne, resp v inom svete, kde to zažila naša duša.
A ešte mi povedala to, že ak by som na tom pracoval a venoval sa tomu, tak mám predpoklady na zvláštne schopnosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
mozno si.. vesticaaaa
aaa pocula som aj o tom, ze tak isto aj ako dejavu, tak isto aj sny,... je to cele spojene s paralelnymi svetmi, ze to sa ti nezda ale raz sa tu uz stalo no,.. kto vie
náhoda?
náhoda?
Možno že tak je to aj v tvojom prípade. Skôr je to o tvojom podvedomí a obraznom načrtnutí stavu duše než to, že ti niečo predpovedá.
ale cerpal som z prvych dvoch linkov, co ti vypluje google, take blogerske citanie, ti ludia to sami zazili plus dake komenty od dalsich
Rozprával som sa o tomto s jasnovidkou a ona mi odpovedala toľko, že naša duša pri spánku cestuje do rôznych dimenzíí, do rôznych svetov a zažíva niečo vlastné, má svoje pocity a koná sama podľa seba, ale keďže je to naša duša, po spánku sa vráti k telu a niekedy sa stane to, že aj naše ja zažije presne to isté, čo naša duša niekde inde. a tiež, keďže sme to my, naša duša, naše telo - si spomenieme na to, že sme to už videli ... teda v sne, resp v inom svete, kde to zažila naša duša.
A ešte mi povedala to, že ak by som na tom pracoval a venoval sa tomu, tak mám predpoklady na zvláštne schopnosti.