V poslednom čase som si všimol že sem pribudlo pár videoblogov, ktorých autormi niesú tu naši birdzáci ale niekto úplne iný... jednoducho povedané ľudia si dávajú do blogov aj videá ktoré sami nerobili(rôzne pesničky z youtube a podobne)... nemalo by sa t
Tiež si myslím že pointa videoblogov je hlavne v tom že človek by mal pridať hlavne svoj výtvor - pretože tieto rôzne videá čo tu vidím tak ich je plný web.
mna skor svte, ze ked niekto da videoblog a pred nim ma napisany normalny blog ako uvod k videoblogu tak to zabera priserne vela miesta na hlavnej blogovej stranke neviem ci ma niekto pochopil, prosto nam ostatnym normalnym blogerom napise len cast blogu a videoblogerom cely, ked daju video nakoniec
@ chiflada , to sa zmeni, v najblizsich dnoch sa to prerobi... a tiez im ukaze len zaciatok textu...
@ a vsetkym! ano CHCEM ABY VIDEOBLOG BOLA VLASTNA TVORBA (inak, ak niekto vlozi video do clanku, ktory NEVLOZI DO KATEGORIE videoblogy, tak na hlavnej stranke dole v najnovsich videoblogoch sa nezobrazi), preto by bolo fer, ak dakto pridava daco do videoblogov, nech to prida do tej kategorie, iba ak je to naozaj videoblog...
Tiez nevidim dovod, aby sa pridavali ine videa, aky zmysel ma vtipne video miliardukrat kopirovane z youtube...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
nechajte to tak
@ a vsetkym! ano CHCEM ABY VIDEOBLOG BOLA VLASTNA TVORBA (inak, ak niekto vlozi video do clanku, ktory NEVLOZI DO KATEGORIE videoblogy, tak na hlavnej stranke dole v najnovsich videoblogoch sa nezobrazi), preto by bolo fer, ak dakto pridava daco do videoblogov, nech to prida do tej kategorie, iba ak je to naozaj videoblog...
Tiez nevidim dovod, aby sa pridavali ine videa, aky zmysel ma vtipne video miliardukrat kopirovane z youtube...