Neviem, možno sa tu už niekto pýtal alebo je možné, že je to len záležitosť dnešného dňa, ale nejde mi pridať sem nový videoblog. Po kliknutí sa môžem pozerať akurát tak na krásny Error 404.
Ja som nikdy videoblog pridať neskúšal, takže neviem.
Ale ak to nejde už dávno, tak potom neviem, prečo je tu videoblog zo včera. Jedine, že by sa to pridávalo nejakým mne neznámym spôsobom (čo je dosť možné).
@zayl Plný v zmysle, že to je nejaké konkrétne video, ktoré tam už uploadlo milión rôznych ľudí, alebo plný v zmysle, že na tú tému tam už je milión videí - každé svojim spôsobom iné, ale všetky o tom istom?
V druhom prípade by mi to bolo absolútne jedno, každé video je aj tak svojské... A v prvom prípade by som použila jedno z tých milión videí, ktoré tam už sú...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ale ak to nejde už dávno, tak potom neviem, prečo je tu videoblog zo včera. Jedine, že by sa to pridávalo nejakým mne neznámym spôsobom (čo je dosť možné).
A vidíš, je Ale s tým je zase práca, lebo sa mi to nechce uploadovať na youtube. Neverím, že to je jediná cesta.
Priamo sem sa už určite nedá...
Inde sa nedá? Nerád tam uploadujem videá.
Nemám s inými takými portálmi skúsenosti, mne youtube vždy stačil...
Čo máš vlastne proti uploadovaniu na youtube?
V druhom prípade by mi to bolo absolútne jedno, každé video je aj tak svojské... A v prvom prípade by som použila jedno z tých milión videí, ktoré tam už sú...
ale podla mna by si to aj tak mal upnut na youtube, tam by si to pozrelo viac ludi
@lonelygirl Uvidis