To velmi záleží na tom ako sú tí chlapci stavaní,nebudem sa predsa preceňovať keď tam budú stodvadsaťkilové korby
A vlastne,nemožeš vedieť začo ten chalan dostal...
Minule na stanici jedneho brutalne mlatili,a bol veru slabší,ale kričali naňho niečo v zmysle že "ty jej daj pokoj čo si to dovoluješ" tak asi bolo jasné že ten chalan si to zaslúži
tak keby su to chlapci, ako pises, tak kazdemu poriadne zaucho a vybavene, alebo niekedy staci sa k nim len priblizit ( s mojim hrozostrasnym vyrazom )
neviem, podľa nalady, keby som nebol veľmi spokojny, asi by som sa tam medzi nich strčil nech mlatia mňa.. ale viem si predstaviť možnosť že sa poserem a zdrhnem het
"V piatok 13. marca 1964 sa 28-ročná mladá žena Kitty Genovese stala obeťou prepadnutia. Neskoro večer ju pred jej domom v štvrti Queens, New York napadol sériový vrah s nožom v ruke. Na jej výkrik zareagoval jeden muž, ktorý z okna zakričal na útočníka, aby ju pustil. Útočník sa vyplašil a ušiel, ale po krátkom čase 10 minútach sa vrátil, našiel zranenú obeť, znásilnil ju, okradol a zasadil smrteľnú ranu. Vyšetrovanie odhalilo vraha – bol to 29-ročný muž menom Winston Moseley. Vyšetrovanie však ukázalo ešte niečo - minimálne 38 susedov počulo ako Kitty volá o pomoc, alebo aspoň počuli zvuky boja, alebo videlo časť útoku. Nikto z nich jej priamo nepomohol."
Prvé čo 95% ľudí napadne je že by mu mal pomôcť niekto iný alebo silnejší ďalej sú to veci ako ponáhľam sa, netýka sa ma to, asi si to zaslúži... Preto nehlasujem uvidím až sa do takej situácie dostanem. Je to problém ľudskej povahy a práve kvôli nečinnosti tých ktorý by mohli zakročiť ale nezakročia sa stávajú strašné veci. Medzi najstrašnejšie príklady tohoto patrí holokaust. Ja sa toto snažím maximálne potlačiť.
no ja som dala ze vtrhnem medzí nich a šľachetne toho chudáka bránim....ale podla mna by to dopadlo tak ze aj mna by zmlatili ale pokusit by som sa pokusila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
By si zuby zbierali z cesty
A vlastne,nemožeš vedieť začo ten chalan dostal...
Minule na stanici jedneho brutalne mlatili,a bol veru slabší,ale kričali naňho niečo v zmysle že "ty jej daj pokoj čo si to dovoluješ" tak asi bolo jasné že ten chalan si to zaslúži
Tomu sa hovorí takzvaný "efekt prizerajúceho sa" » melichar.blog.sme.sk/c/196427/Efekt-...
Prvé čo 95% ľudí napadne je že by mu mal pomôcť niekto iný alebo silnejší ďalej sú to veci ako ponáhľam sa, netýka sa ma to, asi si to zaslúži... Preto nehlasujem uvidím až sa do takej situácie dostanem. Je to problém ľudskej povahy a práve kvôli nečinnosti tých ktorý by mohli zakročiť ale nezakročia sa stávajú strašné veci. Medzi najstrašnejšie príklady tohoto patrí holokaust. Ja sa toto snažím maximálne potlačiť.
Polka nepomoze zo strachu a druhá lebo vie ze ani im by nikto nepomohol.
musel by som vedieť o čo ide...ak to bol zlodejíček, ktorý kradne kabelky...
ale ak by išlo o šikanu, tak by som sa snažil zakročiť