mixelle: nie, ale vie ako otravovať admina, kým jej ich tam nedá!!! a slubila som mu, že potencionálnym zaujemcov o obrázok vyvraždím!!! takže si dávajte v noci pozor na mna!
aha, takže už sa to začína....elitárstvo....to jeden z dôvodov prečo z kyberie odišiel jej zakladatel..no pekne teda len tak dalej adminovia..podla mna sa začína upadok birdzu prave takymto stupidnym selektovanim na to kto moze a kto nie
12. Philips: vobec nejde o eliterstvo, len sa snazime najst vhodny sposob ako povolit uzivatelom obrazky. Nechceme aby sa to zneuzivalo a aby ludia nerobili s obrazkami bordel, tak sa to momentalne TESTUJE a skusaju to ludia, ktori su z redakcie alebo ti, ktorych redakcia velmi dobre pozna.
Ak ti to tak velmi vadi, nerobi mi problem zrusit obrazky uplne a neriesit ich uz vobec.
je vela veci ktore by tu boli fajn a vela veci, ktore by mohli fungovat inak, ale tie veci tu niesu, preto, lebo by to tu za chvilu vyzeralo jak u prvakov na tabuli, ked prvy krat dostali do ruky farebne kriedy
2 Mayo, no vidis ze sa to da aj rozumne vysvetlit samozrejme hned sisa aj zhodil mne je to viac menej jedno, ja to tu nebudem pridavat,a bol by si dost chudak keby si dal na jedneho uzivatela
Keď sa tu zaviedli nové témy v diskusii tak to tu tiež vyzeralo na ako na smetisku - každý zakladal h ore-dole nezmyselné diskusie len preto aby boli - ale našťastie sa to upokojilo. Bolo to niečo nové - tak to chcel každý vyskúšať. Keď sa povolí vkladať ľubovolný kód do webky tak sa tiež určite zmení mnohým webka na kôpku chaosu - ale potom to prestane - pretože každý si bude chcieť vyskúšať čo to dokáže.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale ak chces vediet ako vlozit obrazky do nejakej stranky, odporucam web www.jakpsatweb.cz
a dobre vedieť že MY niečo nemôžeme, kúrnik
ALe jedno chcem vedieť, je možné urobiť to i keď nie som admin alebo niekto vyššie?
A ja no... nieco testujem, viac nepoviem
A nie len vložiť foto do albumu a blog.
Kúrnik, TOTO JE MôJ OBĽúBENý WEB a ja si mám robiť ako D.Ú iný??? FAKT mi nedáte šancu???
Ak ti to tak velmi vadi, nerobi mi problem zrusit obrazky uplne a neriesit ich uz vobec.
AHOOJ..