@pijemzelenycaj na slovenskej poste sa casto nieco strati... mne raz nieco nikto posielal, tyzden som chodil na postu ci to este nedoslo a potom po tyzdni zistili na poste ze to maju uz 2tyzdne na sklade....
nezáleží to od toho, ako to pošleš? či obyčajne, doporučene, expresne, 1. triedou, ..., ... čo ja viem, aké spôsoby ešte existujú? opýtaj sa na pošte, panebože...
jj...to sa proste stáva..teraz ale neviem, či tam mám ist, alebo ešte čakať..ale už je tomu fakt dlhý čas...raz som si na dobierku niečo posielala a na pošte mi tvrdili že im to neprišlo, a firma čo mi to posielala tvrdila že to odoslala, tak som tam behala takmer každý den sa vypytovať a nakoniec pošta zistila tiež že to je v sklade no...super.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
jj...to sa proste stáva..teraz ale neviem, či tam mám ist, alebo ešte čakať..ale už je tomu fakt dlhý čas...raz som si na dobierku niečo posielala a na pošte mi tvrdili že im to neprišlo, a firma čo mi to posielala tvrdila že to odoslala, tak som tam behala takmer každý den sa vypytovať a nakoniec pošta zistila tiež že to je v sklade no...super.