Založil by som to, aj keby som sa opýtal normálne. A nenašiel som slovo, ktoré by spľňalo rovnaký význam, ako "zabiť" a keďže to slovo sa mi zdá trochu oničom. Tak som tam pridal takú dekoráciu "slépka", ktorá mala vyjadriť to, že to slovo "zabijem" nemám rád, ale musel som ho použiť.
Myslíš, že som ti zafanúšikoval naschvál? Bol to omyl, zafanúšikoval som do nesprávnej webky (mal som ich otvorených viac naraz). No a teraz neviem, ako sa z tadiaľ vymazať. Stačí?
twitter je podobné ako facebook. . . len tam ide o slávnych ludí, oni sú tam totižto fakt oni píšu si statusy a ty to môžeš čítať, tam ide hlavne o to. . . a ked chceš si môže písať statusy aj ty lenže nemyslím že by si ťa niekto pridal ked niesi slávna takže asi tak
@crazycicush hehe ja mam twitter a mas fakt ze si ked nejsom slavna si ma nikto neprida hehe vazne =D a dikes za vysvetlenie =D si mi to objasnila (blik)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Založil by som to, aj keby som sa opýtal normálne. A nenašiel som slovo, ktoré by spľňalo rovnaký význam, ako "zabiť" a keďže to slovo sa mi zdá trochu oničom. Tak som tam pridal takú dekoráciu "slépka", ktorá mala vyjadriť to, že to slovo "zabijem" nemám rád, ale musel som ho použiť.
Približný počet výsledkov: 1 650 000 000 (0,17 sekúnd)
Myslíš, že som ti zafanúšikoval naschvál? Bol to omyl, zafanúšikoval som do nesprávnej webky (mal som ich otvorených viac naraz). No a teraz neviem, ako sa z tadiaľ vymazať. Stačí?
tak, prečo nie toto?
lmgtfy.com/?q=za kazdu cenu vtipny/
No, hotovo. Už sa uľavilo tvojej krehkej dušičke?
» www.google.com/search?btnG=1&a...
lepšie povedané, že čo na tom všetci vidia...