netreba mi to.. @sexisasa no zbalit chlapa je teda narocne nam staci povedat, ze chces sex a je to a ak ma chlap pevnu volu a jednoducho nechce, mozes aj kundu ukazat a nic nebude takze majsterkou by som sa netituloval na tvojom mieste, lebo je to bezpredmetne
@sexisasa ako sa ti podari skoro vzdy spravit enter (riadkovanie) v jednej z moznosti v ankete? (robis tie ankety najprv na pokec.sk a potom kopirujes sem? alebo si ich pises do wordu alebo?) (len som zvedavy)
ja a balenie dievcat k sebe nejde asi tak ako, ze sa Lance Armstrong narodil pre windsurfing a nie pre cyklistiku....
som hanblivy, neviem proste ako oslovit a neviem sa jednak odhodlat k tomu prejst polku baru a skusit to...usmiat sa na prijemnu casnicku este ano, ale vsak v ramci slusnoti, sak ona to tiez opatuje, ale inak nie...naozaj sa vacsi antitalent do balenia bab ako ja este nenarodil
hmm ja som strasna hanblivaaaaaaaaaaa ...ja to neviem ...ja akoze aj sa divame na seba s tym chalanom ,ale nic viac ,ja sa hanbim aj usmiat a nie este s nim flirtovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ae ani rovnaké, som moc hanblivý
zahlasujem a ono sa to prepisalo do komentov
na birdzi nic nezvycajne =D
ale baliť neviem a ani vedieť asi nebudem lebo si to vyžaduje štipku umenia bájčiť
Keď tak debát ktorý sa neskôr do flirtovania kľudne môže dostať :p
Ešte ma to nikto nedokázal naučiť :/
Inak baby, ak by na vás niekto vybafol taký trik, ako na tých videach od fr4nk1 -ho, ako by ste reagovali?
som hanblivy, neviem proste ako oslovit a neviem sa jednak odhodlat k tomu prejst polku baru a skusit to...usmiat sa na prijemnu casnicku este ano, ale vsak v ramci slusnoti, sak ona to tiez opatuje, ale inak nie...naozaj sa vacsi antitalent do balenia bab ako ja este nenarodil