áno, ale v rámci normy s vedomím, že ak by som chcel vypadnúť, tak by som mal s kým ..
nie celé mesiace doma obvolávajúc každého pričom nikto nikde nejde...
ja prechádzam vždy z extrému do extrému, neviem v tom urobiť medzník, buď som úplne sám a môžem sa aj roztrhať a nebudem mať nikoho pri sebe, alebo neviem čo skôr a stretávam sa s mnohými ľuďmi až nemám čas na seba Neviem ako v tom urobiť kompromis, ja keď si nenaplánujem veci, keď sa do nich neangažujem a keď pravidelne nestretávam daných ľudí tak kontakt z druhej strany rýchlo opadne a ja si môžem pískať medzi štyrmi stenami..
a ak tá možnosť vypadnúť nie je, nutnosť a túžba sa prehlbuje do takého štádia, že nemyslím na nič iné len na socializáciu, doma sa idem zblázniť a chytám nepríjemné myšlienky ...
Ale mám aj ten problém, že pracujem z domu, preto často krát celé dni nevidím nikoho, okrem max. predavačky v obchode...tak vtedy mi už zo samoty zvykne byť smutno. Ale inak samotu veľmi dobre znášam a určite radšej ako zlú spoločnosť (ktorou žiaľ pre mňa je tak drvivá väčšina ľudí)
Ja som si zvykol na samotu, ale ľúbim si ísť zahrať s nejakým spolužiakom basketbal (len oni si na mňa nikdy nevedia nájsť čas).. rád aj popíšem s niekým, ale nikoho moje problémy nezaujímajú
Na samote je asi najhoršie že sa nemám s kým podeliť o svoje šťastie. Proste keď napr pozriem dobré anime a chcem povedať o tom niekomu tak nemám komu ak nájdem nejakú dobrú hru tak nemám komu o nej napísať.. Ak sa mi podarí hodiť parádny kôš tak tam nikto nestojí aby sa mohol tešiť so mnou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
nie celé mesiace doma obvolávajúc každého pričom nikto nikde nejde...
ja prechádzam vždy z extrému do extrému, neviem v tom urobiť medzník, buď som úplne sám a môžem sa aj roztrhať a nebudem mať nikoho pri sebe, alebo neviem čo skôr a stretávam sa s mnohými ľuďmi až nemám čas na seba Neviem ako v tom urobiť kompromis, ja keď si nenaplánujem veci, keď sa do nich neangažujem a keď pravidelne nestretávam daných ľudí tak kontakt z druhej strany rýchlo opadne a ja si môžem pískať medzi štyrmi stenami..
len ja chcem byt sam s tebou
ale ovela viac si užívam "socializáciu" ako samotu
Na samote je asi najhoršie že sa nemám s kým podeliť o svoje šťastie. Proste keď napr pozriem dobré anime a chcem povedať o tom niekomu tak nemám komu ak nájdem nejakú dobrú hru tak nemám komu o nej napísať.. Ak sa mi podarí hodiť parádny kôš tak tam nikto nestojí aby sa mohol tešiť so mnou.
chcela som dať nie.
neznášam samotu
@spactatus cez den to nie je take dobre podla mna