Zrovna som si spomenul, na jedneho roma , ktory hraval na Mileticovej (trhovisko BA).
Prezyvali ho trojstrunovy, kedze mal na gitare len tri struny a 40 % taktu dorobil vzdy klopkanim o drevo gitary. Chraplavy hlas tomu dodaval ten spravny smrnc.
Do teraz netusim akym jazykom to spieval, kedze spieval pravdepodobne aj stare slagre "po anglicky", comu sa avsak nedalo rozumiet, ale kazdu sobotu bol tam a dajak sa uz stal sucastou trhoviska. Ti skor narodeni si na nho urcite spominaju. Je to uz par rockov dozadu. Nech clovek bol kdekolvek na trhu, jeho pocut musel...
Dokonca raz mal aj reklamu v radiu na obchodny dom Dunaj.
tak chodila som 5 rokov na klavír a skončila som v druhej triede čiže viem len pár hlúpich akordov a viem zahrat lahsie dvojrukove noty...ale je mi to veľmi luto...keby sa tolko nestahujeme furt, podporuju ma viac a ja sa viac snazim tak by aj mohlo niečo zo mna byť klavír má krásny zvuk... a hra na nom...vuáá
na husle 8.rok, na klavir 6. rok, mam za sebou rok a pol flauty, som gitarovy samouk a laka ma priecna flauta :3 asi ju mame slohnem + dokazala by som stupnicu na violoncele
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
Prezyvali ho trojstrunovy, kedze mal na gitare len tri struny a 40 % taktu dorobil vzdy klopkanim o drevo gitary. Chraplavy hlas tomu dodaval ten spravny smrnc.
Do teraz netusim akym jazykom to spieval, kedze spieval pravdepodobne aj stare slagre "po anglicky", comu sa avsak nedalo rozumiet, ale kazdu sobotu bol tam a dajak sa uz stal sucastou trhoviska. Ti skor narodeni si na nho urcite spominaju. Je to uz par rockov dozadu. Nech clovek bol kdekolvek na trhu, jeho pocut musel...
Dokonca raz mal aj reklamu v radiu na obchodny dom Dunaj.
To bola vlastne prva Bratislavska superstar....
ale chcela by som sa naučiť na basgitaru