pride ciganka na policiu a hovori : pani policajti oni ma pojebali .. policajt : ale pani, nehovori sa pojebali ale znasilnili ,, ciganka: nenaslinili, na sucho ma dreli
Byli jsme oblečeni a připraveni odejít na Silvestrovskou oslavu. Rozsvítili jsme noční světlo, zapnuli telefonní záznamník, zakryli klec s andulkou a vyhnali kočku na dvůr. Zavolali jsme do taxislužby a objednali taxík. Taxi přijel a my jsme vyšli z domu předními dveřmi. Když jsme vycházeli, kočka, kterou jsme vyhnali na dvůr, proklouzla pod našima nohama zpět do domu. Nechtěli jsme, aby zůstala uvnitř domu, protože vždycky se snaží sežrat andulku. Manželka si šla sednout do taxíku a já jsem vběhl do domu, abych vyhnal kočku z domu na dvůr. Kočka mi ale vyběhla do patra a já jsem musel běžet za ní. Manželka, která zatím čekala v taxíku nechtěla, aby taxikář věděl, že dům bude celou noc prázdný. Řekla proto taxikáři, že se hned vrátím, že jsem jen šel dát dobrou noc její mámě (mé tchýni). Po pár minutách jsem si sedl do taxíku vedle manželky. "Promiňte, že mi to trvalo tak dlouho", řekl jsem, když jsme se rozjížděli. "Ta kurva se schovávala pod postelí. Musel jsem ji píchat do prdele věšákem, aby odtud vylezla! Snažila se mi utéct, tak jsem ji popadl pod krkem. Pak jsem ji ještě musel zabalit do deky, aby mě ta svině nepoškrabala. Ale – podařilo se! Odtáhl jsem ji po schodech dolů a vyhodil zpět na dvůr! Doufám, že se zase nevysere u dveří ! "
mam rada inteligentne vtipy ako isli dva medvede po pusti jeden hnedy a druhy tiez doprava..
moj naj je: vystupi bagrista z ponorky na pusti a vidi zabu ako kosi džem. hovori pocuj zajac kolko je hodin. zaba vytiahne teplomer a hovori nie dakujem nefajcim
papez: no dobre na dalsej krizovatke sa vymenime. tak sa vymenili a papez si to ide 200km cez mesto a zastavi ho policajt.
policajt: pan vodic vodicsky technicky.. policajt pozera a ide sa sefom. pan sef zastavil som velmi dolezitu osobu. sef: dolezitejsiu nez ja? policajt: ano. sef: dolezitejsiu nez prezident? policajt: ano. sef: tak koho si teda zastavil? policajt: kurwa neviem ale vodica mu robi papez
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
(jediny co sa mi chcelo pisat)
- Máte monte?
- Máme.
- Tak radšej pribináčika.
To ticho v taxíku bylo okouzlující…
9 ročný chlapec zachránil život farárovi! Našiel mu hrčku na semenníkoch!
Jebe brat se sestrou a sestra vraví bratovi: "Počuj, jebeš ako tvoj otec!" a brat na to: "Hej, mama mi vravela!"
vydesený synček vbehne ráno do kuchyne a kričí
" ocko, ocko, mne sa snívalo že ma znásilnil capko!"
ocko sa zamyslene pohladí po briadke
" tak capko, vravíš "
@18
mam rada inteligentne vtipy ako isli dva medvede po pusti jeden hnedy a druhy tiez doprava..
moj naj je: vystupi bagrista z ponorky na pusti a vidi zabu ako kosi džem. hovori pocuj zajac kolko je hodin. zaba vytiahne teplomer a hovori nie dakujem nefajcim
papez sedi v aute a jeho sofer ide predpisovo
papez mu hovori: nemozes ist rychlejsie?
sofer: nie nemozem..
papez: no dobre na dalsej krizovatke sa vymenime. tak sa vymenili a papez si to ide 200km cez mesto a zastavi ho policajt.
policajt: pan vodic vodicsky technicky.. policajt pozera a ide sa sefom. pan sef zastavil som velmi dolezitu osobu. sef: dolezitejsiu nez ja? policajt: ano. sef: dolezitejsiu nez prezident? policajt: ano. sef: tak koho si teda zastavil? policajt: kurwa neviem ale vodica mu robi papez