Akoze ja som bola na lyziarskom zo skoly a na stvrty den som uz mala toho dost... UZ nikdy nechcem lyze ani vidiet! :/ D Ani ma to moc nebavi,... onicom -,- a je to drsne a stale o tom istomn- ist na vlek a spustit sa ,-
ja som stál prvýkrát na lyžiach, keď som mal 7... pri druhom "spustení" z kopca som si zlomil nohu a mal sadru 6 týždňov a ešte veľmi dlho s tým behal po doktoroch... beat this!
raz ma tuším otec chcel učiť, ale ani po troch minútach som sa to nenaučil, tak sa na to vykašľal...
a pred rokom na lyžiarskom...nuž, bol som posledný, ktorý sa to naučil, začalo ma to baviť v predposledný deň toho kurzu ...mal som super učiteľa, keby niet jeho, tak sa to nenaučím...ale akosi som odvtedy nebol, našu rodinu niekam dokopať, to je nereálne -.- a ani lyže nemám...a už sa vlastne lyžovať asi ani neviem...
@36 - moja kamoska vie dobre lyzovat , a vobec ju to nebavi ale ja nehoévorim ze nveim vpbec lyzovat ale ani ma to nelaka, proste nebavi, je to o nicom... D ( pre mna )
od mala lyzujem a milujem to prvy krat ked som sa spustila zo svahu som si na prvu supu vyklbila koleno... ale napriek tomu som lyzovala kazdu sezonu a bola to pecka skusala som aj board, ale to mi nejde lyze su lyze a velmi ma mrzi, ze nemam cas sa tomu teraz venovat, na ukor koni, na lyziach som nestala uz hadam 5 rokov :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
raz ked ma to chcel otec naučiť-nevyšlo
a druhý raz minulý rok na lyžiarskom a úplne ma to chytilo ale som s anebola odvtedy lyžovať:/
odvtedy sú lyže pre mňa tabu
to nie je len spustenie sa z kopca, to je zážitok z pohybu, z rýchlosti, z techniky akou ideš, neopísateľné niečo.
akože, nikdy ma to nebaví dlho a furt mi je zima, ale také dve hodky lyžovania by som si dala každý týždeň keby môžem.
a pred rokom na lyžiarskom...nuž, bol som posledný, ktorý sa to naučil, začalo ma to baviť v predposledný deň toho kurzu ...mal som super učiteľa, keby niet jeho, tak sa to nenaučím...ale akosi som odvtedy nebol, našu rodinu niekam dokopať, to je nereálne -.- a ani lyže nemám...a už sa vlastne lyžovať asi ani neviem...
odvtedy som nestala na lyziach
viem ale preferujem boardovanie
...a šetrím na skialpiny, aby som nemusel všade kam chcem ísť ťahať lyže na chrbte
len počasie dokáže niekedy parádne zničiť lyžovačku..:/ :´(
a inak @29 !
Naposledy som bola na lyžiach keď som mala tak 6 rokov, takže asi neviem lyžovať A nejak ma to ani neťahá
ale vôbec ma to nenapĺňa a nudí ma to... .
radšej by som čas zabíjala nejako inak
Je to jediný šport ktorý ma baví, ale vždy si to odtrpia kolená. Ale je pravda, že si viac užívam lanovku ako samotné jazdy
@drazoal Neboj vedel by si aj teraz Pár krát by si spadol, ale už máš tie začiatky v sebe
aj ked sánkovanie rulezz