Nesedia mi moc tie odpovede. Viem spievať normálne (čiže mám viac menej dobrý hudobný sluch a počujem, keď spievam falošne). čiže jediné čo dokážem je pri istých piesňach chytať tóny, ale nemá to žiadnu pridanú hodnotu, čo pri speve treba. Aby som to zhrnula, nemám talent na spev, ale aspoň si to uvedomujem
A hlasovala som za poslednú možnosť, lebo mi viac ľudí povedalo, že spievať viem, ale len čo sa týka chytania správnych tónov a tak (presne čo si myslím aj ja). Osobne si nemyslím, že by som bola nejakým spôsobom hudobne nadaná. A ani som nikdy nemala potrebu spievať alebo nejak svoj spev rozvíjať. Bolo by to zbytočné. Ja som skôr na kreslenie, digitállnu maľbu, grafiku, fotenie Ale hudba to nie je.
jj, mam taky uzasny hlas, ze medzi mojim "normalnym" tonom a "vysokym" tonom hlasu je cca tak jedna oktava, v ktorej som fyzicky neschopny vydat zvuk. bol by som skvely spevak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov