@nenay tak su le dva dovody bud to bude to oteplovanie alebo to ze som hladna ale fakt az teraz som si to vsimla doteraz mi to islo vzdy bez probemov :/
Nie.. vždy keď sa registrujem na nejakej českej stránke a je tam že zadaj dátum narodenia a mesiace sú po česky tak si to musím preložiť cez google translate
lol po roku v česku im stále úspešne odolávam zväčša neviem ani aký je aktuálne aj keď teda už viem čo je květen, srpen a září. a ani sa ich nebudem učiť, lebo je pre mňa podstatnejšie vedieť chorvátske mesiace - ktoré majú niekedy rovnaké názvy ako české, len pre iné mesiace
české viem, aj keď občas sa seknem Ale radšej po španielsky ( Enero,Febrero,Marzo,Abril,Mayo,Junio,Julio,Agosto,Septiembre,Octubre, Noviembre,Diciembre )
viem po 2 rokoch v Brne uz ich viem ( po akom case som sa ich naucila, to netusim ale v pohode hovorim aj ked sa s niekym bavim, automaticky pouzijem pri Cechovi cesky mesiac....
Len ked tak hovrim od zaciatku, obcas neviem preco zabudnem na unor. mne sa proste viac rymuje rovno leden, brezen, unor s ami tam nehodi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
to je problém či nie?
(práve uvažujem, ako sú vlastne vo fínčine
ale viem, že sú červenec, listopad.. ale neviem ktoré to su
no hen, na jeden dych
Len ked tak hovrim od zaciatku, obcas neviem preco zabudnem na unor. mne sa proste viac rymuje rovno leden, brezen, unor s ami tam nehodi
@burble ja z teba skapem raz