sa ma to pokúšal spolužiak naučiť.po niekoĽkých týždňoch sa mu už nechcelo,tak to skončilo tak,že som mala ešte asi 1é figúrok a on už len 4.prehrala som
No šach aj viem hrať a raz som bol na turnaji z toho mám samé vtipné spomienky. Ked dávali hráčov na súpisku pc urobil nejako chybu alebo enviem čo sa stalo alep roste som mal elo väčšie ako Gasparov ked siel so mnou hrať prvy chlpaik tak mi povedal ze nevadi ze prehra ze sa tesi na skusenosti ktore naberie netrvalo dlho a vypraskal ma ako psa a pozeral sa a sa ma opytal ze ci si z neho robim srandu alebo som ho enchal naschval vyhrat potom to nastastie opravili skoncil som nakoneic predposledny aj to posledny bol nejaky ozran co nechal vsetkych vyhrat
Skôr by som povedala, že to hrám tak priemerne podľa toho aký zdatný je súper ale teraz som už dosť dlho nehrala minulý rok ma to učilo jedno dievča čo reprezentuje Slovensko v šachu tak s ňou som si to trochu vylepšila.
Tatko ovláda ťahy a myslím, že by bol aj schopný hrať, vysvetľoval mi čo kam môžem ťahať, ale samozrejme, že som nebola duchom celkom prítomná, takže z toho veľa neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
hra tu niekto na chesscube.com ? mohli by sme si zadrvit...
Mne nato chyba hlavne trpezlivost.
ale je to genialna hra
Vždy ma degradovali na nižšie priečky zápasy z ľuďmi z môjho klubu, lebo vedeli jak na mna xD