Preco by nebol IT génius...Ved bez neho by sme mali textové rozhranie,žiadnu myš,ani moderné telefóny..atd nechce sa mi to písať je to vo videu.Čítal si knihu alebo niečo? vyznáš sa v jeho živote či si "ovca"?
@hegi55 pretože nič prevratné nevymyslel. Väčšina vecí čo prezentoval vymyslené boli a on ich z väčšej časti len upravil. Dosť týchto vynálezov pochádzalo napríklad z dielne IBM.
Moderné telefóny by sme mali. O to sa neboj. Dotykový telefón existoval dávno pred iphone a taktiež operačné systémi. Apple mal len rozhodne lepší marketing a dokázal ľudí presvedčiť že to potrebujú.
@veroniques nie ja len že existujú ludia ktorý maju naštudované o téme diskusí velký "prd" a nasluchajú a počuvajú len názor vetšiny alebo skupiny ktorá ich ovplyvnuje najviac(bez schopnosti uvažovať) taký ludia su ovce...(je ich plný net)
@hegi55 hej, som ovca, lebo v dnesnej zvratenej dobe clovek, ktory veri kazdej hluposti je sebavedomy moderny clovek s vlastnym stylom, kazdy ma originalny stylovy Ipad IPhone, Ipod a podobne blbosti, a kto ma vlastny rozum, je ovca....mal som na mysli to, co vravi @semhamforas - len vedel kopu veci, ktore uz boli vynajdene, dobre predat, alebo ich upravit do "user fiendly" podoby a sameho ho prezentuju po smrti ako revolucionar...jedinu revoluciu ktoru sposobil je ta, ze "poludstil" pocitace, a na to netreba byt IT genius
Myslím, že sa robia veľké drahoty okolo chlapa, čo vymyslel fonty. V tej istej dobe ako Jobs zomrel aj Dennis Ritchie (vytvoril C a založil UNI a nikto si na neho nespomenul.
@trdelniiiq Android je kópia Iphonackeho OS. Tak isto ako prvý windows je kópia prvého Macintosha to su jasné veci.Či už je to lepšie alebo nie toje diskutabilné lenže ide oto že revolúciu v menovaných veciach spravil Apple nie Google ani Windows...Oni to len doladili...Očakávam že táto krutá realita vyvolá vojnu
@hegi55 lenze ludia nemaju radi, ak sa nejake prvenstvo alebo revolucia pripisuje takemu gigantu akym je apple..namiesto toho, aby boli radi, ze sa technologie zacali vyvijat podstatne rychlejsim tempom, budu vsetko opindavat a ohradzat sa vzdy dookola tymi istymi argumentami..
vojnu mozes cakat, az sem nabehnu vsetci apple hateri..zbytocne si tu zakladal taku temu, kde ak to neskonci flame war, tak to asi bude prvykrat v historii
Jobs bol skvelý biznismen, ale ak bol it géniom niekto zo zakladateľov Applu, tak to bol určite iný Steve... Wozniak. Jobs bol skôr gémius v marketingu
@trdelniiiq áno ale ako som písal, to bola vec ich marketingu a ten mali vždy dobrý. Pozri, aj tablety existovali pred ipadom a málokto ich kupoval. Až apple dokázal ľudí presvedčiť že to potrebujú.
@hegi55 všetko čo niekde tvrdia (zvlášť ak to robia jeho fanúšikovia) nemusí byť pravda
@mefistofel mám pocit že sa pokúšal aj o voľajaké ozdravovacie kúry
@semhamforas Lenze napríklad tablet ktorý uviedol gates v 2002 bol síce tablet ale v uvodzovkach ziadny multitouch bol zlozity a bla bla bla.... genialne je robit zlozite veci jednoducho...to bol zmysel jobsa ci uz apple v tejto dobe to uz ja neviem
jasne ze viem, ale nikdy som sa onho nejak blizsie nezaujimala .... potom som videla toto video ... takze mozem urcite povedat ze to nebol blbec ... je mi jedno co dokazal /nedokazal ... nazory na zivot ktore tu prezentoval su podla mna pre mnohych viac prinosne ako cely aple ..
@semhamforas no tak gates tablet ponal ako vec cez ktorú sa da niečo vytvárať ciže do nejakej sekcie nazvyme ju tvorivá,pro a tablet od jobsa je určený na konzum na prezeranie,narábanie z bežnými vecami nie vytváranie niečoho, a nato treba jednoduchý OS.
ja sice apple nemam rad (aj ked pouzivam vacsinu z ich portfolia), ale Jobs bol genius.. sice vacina z veci, ktore vytvoril uz davno existovali, on ich posunul na iny level.. ano, pred iPhonom tu boli dotykove telefony, ale takmer nikto ich nepouzival, lebo boli nepouzitelne.. ano, pred iPadmi tu boli windows tablety, ale takmer nikto ich nepouzival, lebo boli nepouzitelne.. atd... proste mal gule predavat veci, z ktorych boli ini vyrobci dosrati az za usami...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Preco by nebol IT génius...Ved bez neho by sme mali textové rozhranie,žiadnu myš,ani moderné telefóny..atd nechce sa mi to písať je to vo videu.Čítal si knihu alebo niečo? vyznáš sa v jeho živote či si "ovca"?
Moderné telefóny by sme mali. O to sa neboj. Dotykový telefón existoval dávno pred iphone a taktiež operačné systémi. Apple mal len rozhodne lepší marketing a dokázal ľudí presvedčiť že to potrebujú.
vojnu mozes cakat, az sem nabehnu vsetci apple hateri..zbytocne si tu zakladal taku temu, kde ak to neskonci flame war, tak to asi bude prvykrat v historii
@hegi55 všetko čo niekde tvrdia (zvlášť ak to robia jeho fanúšikovia) nemusí byť pravda
@mefistofel mám pocit že sa pokúšal aj o voľajaké ozdravovacie kúry
@echoechoecho jednoducho dobrý marketing
@kosmiklove pod sem