Ale to on sa jej vyhrážal, že jej to urobí a týral ju tuším aj, tak to urobila ona jemu. Fajn teta, zaujímalo by ma, kto našiel tú hlavu a aké z toho mal pocity.
Kvôli nej už asi 5 rokov prvé čo urobím keď idem kdekoľvek na záchod, pozerám za dvere či tam nie je hlava. A všetci si za to robia zo mňa srandu Ale mala som obdobie kedy som napríklad v robote mala panický strach z toho ísť sama na záchod... To bolo hrozné A to len kvôli nej...
hej hej..ta vrahyňa kera nechala hlavu svojho manzela alebo kto to bol..tusim to nebol jej manzel ale proste s nim nieco mala no proste odsekla mu hlavuu a nechaja ju na hajzli vo vlaku plus ete volaku vrazdu spachala a tak
videl som o nej aj dokument, prvého muža zajebala volačim po hlave v posteli a povedla že padol z rebrika a druheho otrvaila alebo nwm čo a rozsekala, a telo pomaly spalovala v krbe celú noc, hlavu nechala vo vlakuu, potom ju chytili a odsúdilli na smrť
prva zena popravena v ceskoslovensku po roku 1945...zavrazdila manzela a potom myslim aj milenca...tym si nesom ista...Vrazdu manzela naiscenovala ako nehodu no nezahladila vsetky stopy.......No co zaujimaju ma vrahovia a ich pribehy....teda vetsinou ich zmyslanie
zabila dvoch mužov. Odhalila ju hlava manžela, ktorú nechala vo vlaku. Telo manžela rozštvrtila a spaľovala v peci a jeho popolom posypala chodník k domu (bola zima...aby sa nešmýkalo) ,ale kedže pri spaľovaní kostí bola potrebná vysoká teplota, tak časti kosti boli nájdené pri spomínanom chodníku. Toto bola jej druhá vražda. Prvú vraždu šikovne nafingovala ako úraz, ked akože manžel spadol zo schodov..a nik ju vtedy nepodozrieval.
Dávali to v TV už dávno, rekonštrukcie najväčších zločinov, či ako sa to volalo
hej hej a ten policajt ju usvedcil vdaka tomu, ze nechala kosti z toho spaleneho manzelapri tom chodniku to rosypala a tam boli este male kosticky nie uplne spalene proste ostatky a on si to nahodou vsimol a jeeeeb mali ju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Ta co moderuje krimi noviny?
Dávali to v TV už dávno, rekonštrukcie najväčších zločinov, či ako sa to volalo