Viete mi niekto zohnať otázky na prímačky na Veterinu do KE ???
Ahojte ... potrebovala by som otázky na prímačky na Veterinu do Košíc, nemáte ich niekto, kúpim . Neviete náhodou o nejakej web stránke kde by som ich mohla zohnať , neviete o niekom kto by mi ich predal , ak áno tak vopred ďakujem
kúrva materina vyjebana... tak tu si ide dakto kupovat vstupenku na VS, a to je ok... ale ked tu rozoberam eticko-nabozenske otazky, tak mi vymazu forum a vraj studentske forum a dakde som cital, ze tematicky takmer neobmedzene asi sem prestanem chodit a fakt ostanem len v tej krcme, kde si mozem na plnu papulu povedat, co si myslim bravo!
Poznám nie jedného človeka, ktorý "má rád zvieratká" tak preto sa trepal na veterinu a potom sa akurát tak sťažuje na všetko.
Choď inde, nie na veterinu !!! Tam nepatríš. Nieže by som ťa hneď išla odsudzovať, ale ten tvoj prvý príspevok ma fakt dorazil. Ako veterinár potrebuješ všetko VEDIEŤ a nie takto..ako nemám slov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Choď inde, nie na veterinu !!! Tam nepatríš. Nieže by som ťa hneď išla odsudzovať, ale ten tvoj prvý príspevok ma fakt dorazil. Ako veterinár potrebuješ všetko VEDIEŤ a nie takto..ako nemám slov.