@chidori príspevok číslo @3 je takým malým príkladom, prečo danému jedincovi nikto nepomôže, ani kebyže to napíše správne. mnoho ľudí si iste pamätá na jeho primitívne urážky všade, kde sa zjaví. nie každý má chuť a náladu na "kto do teba kameňom, ty do neho chlebom".
@chidori napríklad ja si také veci už nevšímam, ale teraz mi to nedalo, pretože mladý pán ma neraz nezval kravou. nehovoriac o tom, že som si s ním nikdy ani len jednu tsku nevymenila a ja si robím dobre na tom, že sa mstím malým neplnoletým chlapcom.
ja po francúzsky neviem, ale rada by som hľadám nejakého učiteľa alebo nejaký kurz francúzštiny..neviete náhodou niekto o niečom v Bratislavskom kraji?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
TO TU NIK NEVIE FRANCUSTINU
tam si kliknes zo slovenciny dat do anglictiny...
aj ked ti to robi softwarovo len.. viac ti pomoct neviem
peace!
asi tu reč nikto neovlada lebo si to zle napísal , ma byť francúzsky........filip
prepáč, neviem štrikovať
keď dostaneš vysvedčenie, pozri sa, aký "francsky" jazyk vás to učia.
Človek sa asi pomoci nedovolá nikdy na fóre v birdzi. Namiesto toho nekonečného "tak sa to nepíše" v 150 komentároch, to radšej vypnite ak neviete :/