plavat viem dobre, ale do hlbokej prirodnej vody by som napriek tomu nesla...v bazene je vzdy (ako-tak) nablizku kraj, v strede jazera sa pri krci do nohy mozes tak akurat prezehnat a vnutorne rozlucit s najblizsimi...
@2 u mna to je tak isto. Vked to je v bazene , tak tam moze byt aj 100 metrova hlbka a pojdem ho preplavat a zaplavat si v nom. Ale ked to je v prirode tak sa bojim aj 5 metrovej vody
som rada, že v bazene idem do vody, kde je hlbka 5 metrov( uz si to ale neuvedomujem, inak by ma jeblo! ) ale v prirodnej vody by som nesla, toho sa teraz aj desim, ked v lete pojdem na vodu, ze pokial vlastne ja doplavam kedze si neverim a som rada, ze som sa vobec imnuly rok naucila plavat, takze hm, do 3 metrov? dalej nepojdem? AJ ked ktovie kde je aka voda hlboka proste daleko od brehu neplanujem ist, lebo to vedomie, ze podomnou je hlboke hovno, ajajaj
niežeby som nevedela, ale takú mám kondičku a tak nevidím zmysel v tom plávať niekde ďaleko, že sa radšej špliecham niekde pri brehu. teda, úplne najradšej ležím s knihou na deke.
Keď sme pri mori, mama ma stále hreší, či som normálna, že ako dievča by som si na seba mala dávať pozor, ale ja stále musím ísť čo najďalej za bójky, aby som sa nenudila.
keď sme boli na plaveckom, tak v pohode mi to išlo....ale to bolo dosť dávno už som dlho neplávala a navyše sa bojím hlbokej vody....takže by som nešla ani za Boha...
ja strašne zbožňujem pocit keď sme pri mori a zaplávem čo najďalej od všetkých ľudí, potom sa ponorím aspoň tak že mám nad sebou 2 m a pod sebou XYm a vidím všetky tie morské príšerky, ryby naokolo, raz som tak uvidela niečo ako obrovské vrece smetia, až keď sa to začalo približovať zistila som, že je to medúza o veľkosti otvoreného dáždnika
nie je lepsi pocit ako v mori odplavat az ku bojam,clovek moze rozmyslat a proste taky pokoj ticho..ale neznasam plavanie v bazenoch,ked k je tam tisic patsto ludi
v priehľadnej vode v pohode ale keď je to more alebo jazero tak nieže by som sa bála že sa utopím ale strašne sa bojím žralokov (aj v jazere-aj keď viem že tam niesú
keď si spomeniem že som v mori ako 11 ročná plávala za jebnutou 40sk nafukovačkou ktorú mi odfukovala a až boli ludia na pláži len také mravčeky potom keď som ju chytila a polhodinu na nej plavala k brehu tak ma chytila panika že ma mohol žralok zjesť alebo medúza na makarskej, prečo nie
a v normálskej? no odvaha je plávať už len v jazerách k rozličným ostrovčekom... kvôli haluhám a podobnej hávedi... a kŕčom...ale pohoda... lebi viem že v každom prípade sa môžem hodiť na chrbát a oddychom sa doplaviť k brehu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
-
... lebo mam rad tuniaka v konzerve ... a vo vode sa vacsinou len tak splechtam ... pre srandu, od smadu a tak
a mám radšej jazerá ako bazény...teda, keď v Domaši pláva 3 metrový sumec tak mi nie je všetko jedno ale to je maličkosť
teraz najradšej plávam v čo najhlbšej,lebo sa tam super potápa
ale bojím sa krču, tak radšej nejdem sám pretože ho dosť veľa dostávam
čiže do hlbokej vody ani za svet, veď by som sa v nej utopila!
Ale v mori... po stretnutí s medúzami a inými peknými "rybyčkami", ma tam veru už nikto tak ľahko nedostane
ale náhodou včera som zaplávala 1500! akurát nie vkuse
najsupernejšie bolo ked som bola pri mori a zobrala som tie okuliare a šla za bojky a ked som pozrela pod hladinu a tam taka krasna temnota, bože
a nikdy ma netrápilo či je voda hlboká, alebo nie, max keď sme sa chodili ponárať, hlbšie než tých 6m som sa bohužiaľ nikdy nedokázala ponoriť
ale teraz som rada že zaplávam pol kilometra, no
a v normálskej? no odvaha je plávať už len v jazerách k rozličným ostrovčekom... kvôli haluhám a podobnej hávedi... a kŕčom...ale pohoda... lebi viem že v každom prípade sa môžem hodiť na chrbát a oddychom sa doplaviť k brehu
čiže hlbka, no problemo