ale nee ale mne sa neska stala taka trapotina ja sa z toho nwm spametat už widim dwojmo ..alebo možno sa ten čo to pisal ten priklad pomilil a zabudol tam dat jednu nulu ku každeemu čislu
21. inaač wem že trapna ale nee wažne ..bola som wenkus akmošku s morčatami a zebrali sme wen plišaku a rozprawkowe knižki ale len ako podložki lebo sme na stredu an litiku pisali scenar mame diwadlo no a zajtra nemam čas..a sedeli sme na deke a na druhej strane sedeli taki emači a metalisti a oni došli za naam a sadli si wedla nas a smali sa že jakee deti s plišakmi sa hraju-...a potom sme šli do školki tam už nido nebol a oni nas zbadali a zas tam šli a smaalisa a to takee trapne wed jak deti sme museli bit a ešte taki pekni xapci čo si o men pomislaa
24. a naozaj som dostala s matiki enmam ani jednu dwojku ale to som trepla len tak to nebola ta trapotina to bol uspech..a inaač neska dokopy 4 ednički
wewo: zlaticko nase Ked nie su udane jednotky ani kusy ani nic, tak sa to berie ako jednotky, plosne jednotky ak ide o obsah, kubicke atd... tolko si este zo skoly pamatam
Teda ak mas 1000 jednotiek a pridas k nim 30 jednotiek, kolko budes mat jednoties spolu?
A pre mat-fyzakov, ak sa to ma chapat ako znaky, retazce pismen, tak sa to dava do "". A ak to nie je "" tak je to cislo alebo premenna ci konstanta
a anolicky v ak mas pripocitat ku "123" "6" tak tak bo bude "1236"
v matematike sa vola konkatenacia (z concatenate) aj v teoretickej informatike a vacsinou sa pise znak '.' alebo "*". V programovani scitavanie, zlepovanie, pridavanie retazcov, komu sa, kontatenacia. Komu sa jak paci, sa tam da + a nikto sa o to nestara.
ked uz chces byt taky presny
bezny clovek asi bude z toho hotovy co som napisal, ale cislami naraba ako s cislami. Cisla ako znaky su v "" ale to ho vacsinou ani nenapadne
Ked som zacal citat tu diskusiu, vedel som vysledok... po precitani sa tym bordelom, chatom, a nakoniec este aj prednaskou o matike si uz vobec nie som isty ci mam este stale v hlave rovnake cislo
Mne vyslo 2030. preco??? Lebo funkcia pridaj je co? pripocitaj odcitaj alebo ..... trebars vynsob vydel pochopim ale pridaj ... keby ratam to pridaj ako scitanie tak je jasne vyde 4100 ... som na pochybnostiach pri tomto druhu prikladu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
nevieš počítať a basta
ak si si nevšimla...sú to desiatky a nie stovky tie menšie čísla
prečoooo...prečo ja???:/
a áno aj mna vyšlo 410
kľúúúd...dýchaj...len dýchaj...
nieco podobne je ze:
kolko ma clovek na rukach prstov? desat...
a kolko ma na desiatych rukach prstov?
tu sa stava ze clovek povie 100
no je celkom osviežujuce vidiet niekedy tuposť v priamom prenose
inak 19. : nehorázne trápna výhovork
pochváľ sa..čo s ti stalo??
o mat-fyzakoch je vsebecne zname ze neveda pocitat. Pocitanie je nuda, komu by sa chcelo
a že si dostla dve 1 z matiky??
neverím...predviedla si sa tu takže ti veriť nebudem
zo slovenčiny si ale asi nikdy nedostala, že?
keby tá úbohá slovenčinárky videla ko píšeš asi by zozelenela
pardon..
mne vyšlo číslo v desiatkach miliárd. ten, čo zadával tento príklad to asi myslel inak, no podla zadania to učite nemá vyjst 4100 ani 5000
40. no widiš a z anglini už som w žackej an konci druhej strany
ale 10 00 40 103 010 002 010 010...
a sucet znamena spocitavat,
a to "pridaj" je len preto aby sa stale neopakovalo slovko pripocitaj
Teda ak mas 1000 jednotiek a pridas k nim 30 jednotiek, kolko budes mat jednoties spolu?
A pre mat-fyzakov, ak sa to ma chapat ako znaky, retazce pismen, tak sa to dava do "". A ak to nie je "" tak je to cislo alebo premenna ci konstanta
v matematike sa vola konkatenacia (z concatenate) aj v teoretickej informatike a vacsinou sa pise znak '.' alebo "*". V programovani scitavanie, zlepovanie, pridavanie retazcov, komu sa, kontatenacia. Komu sa jak paci, sa tam da + a nikto sa o to nestara.
ked uz chces byt taky presny
bezny clovek asi bude z toho hotovy co som napisal, ale cislami naraba ako s cislami. Cisla ako znaky su v "" ale to ho vacsinou ani nenapadne
baby, ked šecky nakupujete, tak vam zrazu to sčitování ide, čo? ale asi ani to né. preto som asi ždycky pri pohľade na váš účet tak zdesený.