@cain akrylová farba, syntetická. Predávajú sa aj vodou riediteľné, ale to by ti mohlo po čase zmyť. Predávajú ich v predajniach ako farby-laky, väčšinou ale len také väčšie plechovky. Ideš maľovať akože nejaký obrázok?
No, síce trochu smrdí, ale nie je to nejaká katastrofa. Nechaj si otvorené okno Ak ti niekam kvapne, ide dolu riedidlom A určite si na to kúp aj nejaké štetce, ktoré ti nebude ľúto vyhodiť.
tak farby a stetce mi sprostredkuje ten ktoremu idem malovat a bude toho dost cize nechcem spravit chybu vo vybere farby kedze to plati on...s akrylovou farbou som uz robila v bazene na steny,ale potom som musela este aj fixovat,,,...aby to deti co omakavaju hned nezosuchali,no detske ruky su nic oproti dazdu,burkam,nebodaj krupami...som zvedava kolko to vydrzi
@fleur1301 hlavne som zvedva ci je nutna aj povrch uprava daka,pred malovanim na drevo..to am najviac hneva ze enmozem sa vobec seknut bo drevo je len jedno.a tusim to chce na mahagon...
@cain syntetická farba, a hlavne, keď bude na dreve - t.j. štruktúrovaný materiál - ti podľa mňa určite nezlezie...teda, snáď to nebude vyhladené, nalakované drevo. Keď tak sa opýtaj vo farby-laky alebo hornbachu/baumaxe, tam ti určite poradia
Pokiaľ viem, tak syntetickou akrylkou sa natierajú kovové, drevené ploty a drží to dosť dlho, a netreba to už nijako ošetrovať, ale pre istotu sa opýtaj. Ja som maľovala abstraktné obrazy tou vodouriediteľnou akrylkou, ale to nebolo vystavené nepriazniam počasia, takže z vlastnej skúsenosti ti neporadím...
Tak si to predkresli ceruzkou Alebo krajčírskou kriedou, tá by nemala byť mastná.
@fleur1301 ajtak vdaka..zrejme opat ostanem pri akrylovkach,,,Na stenu sa mi s nimi robilo dobre uvidim ake to bude na dreve..TAK V TO AJ JA DUFAM ZE MI TO DONESU TAKE AKE TO MA BYT .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
No, síce trochu smrdí, ale nie je to nejaká katastrofa. Nechaj si otvorené okno Ak ti niekam kvapne, ide dolu riedidlom A určite si na to kúp aj nejaké štetce, ktoré ti nebude ľúto vyhodiť.
Pokiaľ viem, tak syntetickou akrylkou sa natierajú kovové, drevené ploty a drží to dosť dlho, a netreba to už nijako ošetrovať, ale pre istotu sa opýtaj. Ja som maľovala abstraktné obrazy tou vodouriediteľnou akrylkou, ale to nebolo vystavené nepriazniam počasia, takže z vlastnej skúsenosti ti neporadím...
Tak si to predkresli ceruzkou Alebo krajčírskou kriedou, tá by nemala byť mastná.
Tu sú nejaké lazúrove nátery » www.farlesk.sk/kategoria-produ... ktoré spomínajú v článku.