@1 to bolo na to, že kopa ľudí ho normálne povie v pohode, ale v slove ho nepoužije len tak alebo sa naň príliš sústredí, ako vraj ja.. že ho hrozne zvýrazňujem, akože "teraz idem povedať Ř" xD
@h8u Nie, nie - teraz som sa nad tým skutočne nepozastavila a ani mi to nenapadlo.
Ja som to od úplného malička nevedela, lebo som ani normálne R nevedela, ale potom som sa naučila tuším prvé Ř, až potom R . A tiež to išlo cez rodinu .
ale neviem povedat, preco ludia davaju nezmyselne moznosti do ankiet, ked potom cele ankety stracaju vypovednu hodnotu, kedze vysledky sa tym zdeformuju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
viacej slovakov povie ř jak cechov ľ
ja som to "vedela" odmalička odhliadnuc od toho kde žijem posledné mesiac, mám sesternicu z Ostravy a trávili sme spolu celé prázdniny
Ja som to od úplného malička nevedela, lebo som ani normálne R nevedela, ale potom som sa naučila tuším prvé Ř, až potom R . A tiež to išlo cez rodinu .