čo je na tom otvorím tú veľkú bielu vec narvem do nej veci hore do šuplíka prášok cvak dvere cvak tlačidlo a za hodinu sa vrátiť s očakávaním čo všetko zostalo vo svojej pôvodnej farbe nič strašné
zvladam obsluhu tak sofistikovaneho pristroja, akym pracka je. dokonca viem pouzivat aj fritovaci hrniec, mikrovlnku, a viem si spravit aj presso... to je, co?
hehe mno minule som sa ppokušala prat aa zabudla som dat hadicu do vane taakže asi si viete predstavit nasu kupelnu:o)tak a od vtedy radsej neperem len rychlo v ruke
no neviem si velmi dobre predstavit, ze by si kazdy z rodiny pral sam v i nom case..u nas sa perie vacsinou v sobotu, to uz su tam nachystane kazdeho veci a perie mamka, za co jej patri veeelka vdaka ale ked treba, vie sa zapojit cela rodina takze ano, viem prat ale neperiem v pracke, iba ak v rukach na private, tam sa tej pracky dost bojim
viem ze tam stym kolieskom netreba tocit do smeru proti hodinovym rucickam lebo sa pracka pokazi... ale neskusal som... pracka je jediny el. spotrebic na svete ktory nedokazem obsluhovat... a to mame doma pracku aj z displayom kde pise kedy doperie ale ja do toho nesupem aby som nepohubil nahodou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
viem prat, ale perie mama
a niekedy aj ja.-----