Caute, nemyslim tym rozlysit Hip-Hop od Rocku ale skor tie "podstyly" alebo ako to povedat.. Trance, Psytrance, Maxitrance, Megatrance a tak podobne aj s metalom (heavy, death, black, nu, trash atd..) a inymi stylmi.. ako sa to da rozoznat podla akych
tak ak niečo počúvaš dosť dlho a často, tak zistíš, že tam je niečo iné a tak, proste všetky tie tuc-tuc veci mi prídu na jedno kopyto a zároveň nechápem, ako niekto nepočuje rozdiel medzi deathom a blackom (hoci je pravda, že potom sú rôzne hraničné veci a tak, ale chápeme sa), ale zas ak by som počúvala tuc-tuc veci, tak to tam časom začnem počuť proste
*píše sa tHrash, nie trash. Trash môže byť vo všetkých žánroch (prelož si to
tak najviac rozoznávam to čo počúvam najčastejšie, gothic alebo industrial, progressive, symphonic metal, metalcore, deathcore a najlepšie to ide asi tak že si naštuduješ čim je ten ktorý žáner/podžáner charakteristický
Myslel som, že metal viem celkom dobre rozlišovať ale potom som občas počúval Headbanger a musím povedať, že ani to neviem. Človek podľa mňa musí tou hudbou žiť aby to vedel.
no Nu-Metal snad rozozna kazdy od inich metal pod zanrov. rozdieli su tam aj napriklad v tonoch gitar. Death Metal ma take tie agresivne riffi, Heavy Metal sa da asi velmi lachko rozoznat aj aj podla ich stylu obliekania, vlasov... Gothick Metal tak tam mavaju spevaci hlboky hlas a aj riffi su menej agresivne. ten Trash tak to neviem, a Nu-Metal tak to je velmi lachke rozpoznat. ten sa vacsinou kombinuje s rockom (Linkin Park ho kombinoval aj s rapom) a je to na rozdiel od inich pod zanrov metalu dost makke a ini metlaci tento Nu-Metal kritizuju ze vraj to nie je metal...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
*píše sa tHrash, nie trash. Trash môže byť vo všetkých žánroch (prelož si to
a odporúčam, pre začiatok:
» techno.org/electronic-musi...