Viete sa pri počúvaní hudby učiť? Mne to proste strašne vadí... skúšala som ale nedokážem sa sústrediť . Dokonca nepochopím ako niekto môže čítať knihu a počúvať hudbu. A čo vy?
učím sa len tak.... ruší mi to okolité zvuky.... zvuky z vonku, telku, ťukot klávesnice, sestrin blabot etc. etc. samozrejme nemôže mi ísť niečo čo ma nadchýňa... lebo potom to učenie vôbec nevnímam....a veru...neučila som sa už parádne dlho ale začnem
ja tiež nie ... pretože si vtedy začnem uplne vnimať tu pesničku a proste sa to neda .....jedine keď sa učím na anglinu slovíčka tak len vtedy mi to nevadi
dokazem sa ucit len pri hudbe, ktorej lyrics a melodiu moc nepoznam, ba dokonca mi to pomaha. vdaka tomu som zvladla organicku chemiu a popritom sa mi to ukladalo do podvedomia, takze takto si ja napocuvavam cd-cka
ja som pri uceni pocuval hudbu v kuse a mozno preto som sa pokazil neodporucam, aj ked kamaratka to praveze vyhladava a citi sa tak dobre. pri citani knihy pocuvam, ale len kludnu hudbu.
Nevadí, ale dobre sa mi učí len pri klasickej hudbe, najpr. taký Beetowen alebo Bach Pri Popobej hudbe si to učenie rozorávam do rytmu Pri techne, house, dnb a dupstepe sa mi učiť nedá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
ale možno pri tichej vážnej hudbe áno, to vraj dokonca pomáha
ale keď sa mám učiť nejakú báseň alebo text naspamäť alebo čítam knihu, tak mi viac vyhovuje ticho
a to isté aj pri knihe, ale tam ma to ruší viac ako pri učení
ale keď sa mam niečo učiť mechanicky resp. biflovať, taak vtedy mi vadi aj keď 100 km od domu vonku kosia
a k tomu citaniuknihy, tiez pocuvam hudbu a obcas si pri tom dokonca aj spievam, no problem... ako sa tomu hovori? multitasking?
ale ked som ratala matiku, tak ticho