áno,ale záleží od toho ako dobre ich poznám a s chalanmi sa mi dokonca niekedy rozpráva lepšie,lebo neriešia klebety ale kamošky by som nevymenila za nič
s chalanmi sa ani nebavím len s babami Zatiaľ som nestretol žiadneho chlapca s ktorým by som si nejako extra rozumel..proste že máme niečo spoločné alebo tak...
V podstate som sa s dievčatami nikdy nebavila... a ako malá som sa vždy hrala len s chlapcami... z toho logicky vyplýva, že viac vyhľadávam na rozhovory s chalanmi... A, že keď som v spoločnosti dievčat, necítim sa tam dobre, pretože netuším, o čom by som sa s nimi mohla baviť
so ženami málokedy,nemám o čom. Nebaví ma rozoberať ktorý lak na nechty si dať, naozaj len pár výnimiek sa nájde. Rovnako ako u mužov, nájdu sa aj rozumní a inteligetní muži,ale skor si rozumiem so staršími, čiže záleží na veku a inteligencii nie na pohlaví...
Fuu ja si nerozumiem ani ani ...sú príliš podpriemerný mojej úrovni ...lebo ja sa bavím skôr o odbornejšícch veciach o politike, o psychologii a všetci ostatní (pár výnimiek) o tom napr. kedy sa spili a to ma nebaví
respektive neviem .. zo zien mam zablokovany mozog a aj ked chcem nieco povedat tak mi hrdlo zovrie zverak uzkosti a nevypadne zo mna jedna suvisla veta
áno, áno. ibaže s holkami sa bavím o všetkom okrem toho aké pneumatiky sú najvhodnejšie, a s chalanmi o všetko okrem toho aké super úžasné tričko som si kúpila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ale je pravda, ze s chalanmi si treba davat iste hranice vo vyjadrovani sa, aby sme nesiahali az uplne na dno pomyselnej hranice priatelstva
nie si sama