to by bola nuda, vsade len nudne zenske serialy v telke, zenske knihy, vsetky fabriky robia len zenske auta a co budem nosit, ktora textilna fabrika bude sit pre jedneho muza? ziadna...
Neviem si predstaviť, že by som nemala aspoň jednu kamošku, s ktorou by sme mohli celé hodiny donekonečna riešiť tie nepodstatné detaily, ktoré chalani ani nepostrehnú... Milujem to
Ooo, tak to je jednoduche. V takom svete by som bol zalezeny niekde v kryte A okrem toho, takyto stav by netrval vecne, lebo dajme tomu, ze by som sa s nejakou zenou poparil (kludne aj s viecerymi), tym padom by tam bola moznost, ze sa narodi chlapec a po par rokoch by nas bolo viac Druha vec by bola, ak by narodenych chlapcov zabijali, aby ozaj nebola na svete ina osoba muzskeho pohlavia. To by bol najistejsi uz len ten kryt A vobec, kto by vykonaval vsetky tie "chlapske povolania"? Ze by som v takom svete narazil na banicky alebo robotnicky?
@66Janica6 No si predstav, ze by si ostala jedina baba na svete ako by to skoncilo?
@Vewe Prave si predstavujem ako preberam od autoopravarky auto, ako mi hovori : Tak, Firdexu mate pol na pol, olej Castrol 10W 40. A vlozky valcov ste mali utopene, preto bola nizka kompresia a nechcel tahat Ale vies co? Celkom by sa mi to pacilo
Zaujimava tema . . . avsak palica ma dva konce a prasti koho chce takze vsetko ma svoje + aj - ale aj tak je najlepsie ak pomer nema podobu mierky na mape.
Nie, nie a nie. Ja som zvyknutý na chlapskú spoločnosť, som čisto z chalanskej školy kde nie su ženské a mám viac-menej iba kamarátov. Ženské mi lezú na nervy.
Poznám aj výnimky, pár báb ktoré sú fajn, ale keď to tak celkovo vezmem, ja by som asi nevydržal ani v triede kde je viac báb. Napríklad kamoš čo je na hotelovej tak sú iba dvaja chalani v triede. Ja by som si tetí deň po nástupe na takú školu doniesol dedkovu brokvnicu a vyzabíjal by som to tam, alebo by som zcvokol, proste nevydržal by som tam. Keď vidím tie hlúčiky chichotajúcich sa báb jak sa bavia o pičovinách, mám husiu kožu
To je veelka pravda. Všade by boli iba ženské magazíny, samé hnutia feministické, všade by len mopslíky a pudle behali, fajčili by sa len slimky alebo lightky
Tiež treba vziať v úvahu že ako by prišlo k takému stavu že by som bol jediný chlap na svete
Že či by všetci chlapi vyhynuli - to by so mnou asi jednali ako v bavlke
ale keby odvždy existovali len ženy (neviem ale ako by sa potom rodili ludia ale tak by ma asi mali za nejakého zdegenerovanéého tvora a volaké vedkyňe by sa vo mne rýpali v labáku hnusnom ružovom ble.
keby tu žili ženy odjakživa, tak by určite neboli ako dnešné, ale museli by sa prispôsobiť svetu, čiže by sa im vyvinula svalová hmota, a boli by ako chlapi .. takže ... keby som sa mal narodiť v takom svete, tak fuj ...
pokiaľ by sa niečo stalo, že by odrazu všetci chlapi umreli a len ja bych žil (ffs) tak to bych sa odstrelil asi tiež .. a bolo by mi jedno či odomňa záleží prežitie ľudského rodu, ... jediný chlap s miliardami žien, to sa nedá
Si vezmite jak sa vedia dvaja chalani pobiť o jednú ženu aj keď ich sú miliardy a teraz si predstavte ako sa miliardy mužov bijú o jednú ženu já myslím že by dlho neprežila
a opačne? čo ja viem ani nie Si vezmite že máte dievča ktoré máte radi a nemôžte byť z ním pretože sa musíte venovať všetkým ale možno by sa to dalo vyriešiť hoc neviem ako dlho by som to v takom svete vydržal...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
nemám rada holky:/... len niektoré...
Skryvat sa moze vselico, o tom nepochybujem. A hlavne to neberte ziadna ako urazku
@Vewe Prave si predstavujem ako preberam od autoopravarky auto, ako mi hovori : Tak, Firdexu mate pol na pol, olej Castrol 10W 40. A vlozky valcov ste mali utopene, preto bola nizka kompresia a nechcel tahat Ale vies co? Celkom by sa mi to pacilo
Nie, nie a nie. Ja som zvyknutý na chlapskú spoločnosť, som čisto z chalanskej školy kde nie su ženské a mám viac-menej iba kamarátov. Ženské mi lezú na nervy.
Poznám aj výnimky, pár báb ktoré sú fajn, ale keď to tak celkovo vezmem, ja by som asi nevydržal ani v triede kde je viac báb. Napríklad kamoš čo je na hotelovej tak sú iba dvaja chalani v triede. Ja by som si tetí deň po nástupe na takú školu doniesol dedkovu brokvnicu a vyzabíjal by som to tam, alebo by som zcvokol, proste nevydržal by som tam. Keď vidím tie hlúčiky chichotajúcich sa báb jak sa bavia o pičovinách, mám husiu kožu
Ale nič v zlom slečny
To je veelka pravda. Všade by boli iba ženské magazíny, samé hnutia feministické, všade by len mopslíky a pudle behali, fajčili by sa len slimky alebo lightky
Tiež treba vziať v úvahu že ako by prišlo k takému stavu že by som bol jediný chlap na svete
Že či by všetci chlapi vyhynuli - to by so mnou asi jednali ako v bavlke
ale keby odvždy existovali len ženy (neviem ale ako by sa potom rodili ludia ale tak by ma asi mali za nejakého zdegenerovanéého tvora a volaké vedkyňe by sa vo mne rýpali v labáku hnusnom ružovom ble.
pokiaľ by sa niečo stalo, že by odrazu všetci chlapi umreli a len ja bych žil (ffs) tak to bych sa odstrelil asi tiež .. a bolo by mi jedno či odomňa záleží prežitie ľudského rodu, ... jediný chlap s miliardami žien, to sa nedá
a opačne? čo ja viem ani nie Si vezmite že máte dievča ktoré máte radi a nemôžte byť z ním pretože sa musíte venovať všetkým ale možno by sa to dalo vyriešiť hoc neviem ako dlho by som to v takom svete vydržal...